Matična mliječ - eliksir dugovječnosti! Najsavršenija namirnica u krem med pakiranju od 200 grama, za samo 79 kn! Za kupce 3 ili više kupona, dostava besplatna!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za matičnu mliječ kažu da je najsavršenija namirnica na svijetu jer hrani, liječi i revitalizira tijelo! Potiče cirkulaciju, osobito u mozgu, rukama i nogama, a time i poboljšava pamćenje! Djeluje i kao blagi afrodizijak!

Matična mliječ sadrži bjelančevine, vitamine (A, B, posebno visoku koncentraciju B5 i B6, C, D i E), minerale, enzime, aminokiseline (8 nezamjenjivih), te nezasićene masne kiseline 10-HDA koje postoje samo u matičnoj mliječi i nije je moguće umjetno proizvesti, a potiče rad imunološkog sustava. 

Također sadrži kolagen koji koži daje svježinu, te na taj način usporava starost, daje snagu te psihofizičku vitalnost. 

Za 3 ili više kupljena kupona, Pčelarstvo Oreč Vas nagrađuje besplatnom dostavom!

Ova mješavina posebno se preporučava kod:

pada imuniteta,iscrpljenosti, kroničnog umora, stresa; prije i poslije operacija, za vrijeme i nakon kemoterapija, kod visokog tlaka, kod povećane razine šećera u krvi, regulira menstruaciju, te kod promjena u

menopauzi, neplodnosti, akni i psorijaze, kod kardiovaskularnih oboljenja,sportašima, đacima i studentima, starijim ljudima, poslovnim ljudima, poremećaja prehrane kod male djece...


Način konzumiranja: Sat vremena prije jela jednu žlicu mješavine staviti ispod jezika i pustiti nekoliko minuta da se direktno apsorbira jer je ispod jezika najveća prokrvljenost. Koristi 30 dana pa isto toliko napraviti pauzu prije ponovnog konzumiranja. Čuvati u hladnjaku.


VAŽNO!!! Ne konzumirati metalnom žlicom, jer metal uništava važne sastojke (koristiti plastičnu, drvenu ili keramičku žlicu).


Napomena: ne preporučava se osobama koji boluju od astme i osoba koje su imale transplataciju organa jer bi zbog svog imunostimulirajućeg svojstva mogla odbaciti organe.


Nuspojave: proljev, osip i sl., ali to se dešava samo par dana zbog procesa detoksikacija, tj. izbacivanja štetnih tvari iz organizma.

Nakon kupnje kupona potrebno je poslati podatke za dostavu i kod kupona na mail: tomislav.orec@gmail.com