HOTEL ATRIUM*****, Split - 3 dana i 2 noćenja za 2 osobe u superior sobi, s dva bogata doručka i dvije večere, uz wellness i ulaznice za predstavu u HNK Split, i uz čak 50% popusta!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Atrium, zdanje koje mramorom i staklom odražava modre boje mediteranskog neba, izrastao je na temeljima antičkog Splita, tik do lokacije koju je za svoj ljetnikovac odabrao slavni rimski car Dioklecijan! Dođite i uživajte u luksuznom smještaju i paketu kojeg smo pripremili za Vas!

S velikim vam ponosom predstavljamo Atrium hotel, mjesto savršenog odmora okrunjeno s 5 zvjezdica i smješteno u centru Splita.

Hotel Atrium, zdanje koje mramorom i staklom odražava modre boje mediteranskog neba, izrastao je na temeljima antičkog Splita, tik do lokacije koju je za svoj ljetnikovac odabrao slavni rimski car Dioklecijan. Akvadukt izgrađen u njegovo doba još se uvijek može vidjeti u izložbenom prostoru u podzemnim prostorijama hotela.

Od hotela do Dioklecijanove palače, samog srca antičkog Splita te do vedre i uvijek prepune rive pješači se svega petnaestak minuta – toliko smo blizu epicentra svih događanja u Splitu.

Ponuda uključuje za 2 osobe:

3 dana uz 2 noćenja u superior sobi +

2 bogata buffet doručka +

2 bogate večere +

Neograničeno korištenje bazena, Kneippa, sauna i fitnessa +

Dodatne pogodnosti: razgled grada s vodičem subotom; ulaznice za predstavu u HNK Split subotom; Split Card kartica s popustima.

Hotel Atrium krasi i izuzetan interijer, moderna i potpuna opremljenost, ugodna atmosfera te ljubazno i profesionalno osoblje koje će učiniti sve da vaš boravak učine besprijekornim. 

Hotel raspolaže s 124 sobe i 4 vip apartmana, A la carte restoranom, City Barom, Filomena wellness&spa centrom, dvoranama za posebne prigode, Platinum Casinom sa živom igrom i vlastitom garažom za 100 automobila.

WELLNESS & SPA

Filomena wellness&spa hotela Atrium jedinstvena je oaza mira i opuštanja sa zatvorenim bazenom dugim 16m, protustrujnim plivanjem, masažnim punktovima i igrama svjetla.

Svi tretmani rade se s francuskom kozmetikom Sothys.

Turska kupelj ili finska sauna dati će poseban osjećaj opuštanja Vašem umornom tijelu, a Kneipp će poboljšati cirkulaciju i dati osjećaj šetnje plažom po glatkim oblucima različitih boja.

Fitness centar raspolaže s Technogym opremom koja će oduševiti svakog zaljubljenika u ovaj vid rekreacije. Terapeuti su stručni i posvećeni Vašoj dobrobiti. 

SPLIT

Osim šetnje najvećom modnom pistom na Jadranu – splitskom Rivom, zelena oaza Marjan je mjesto gdje možete pronaći miris borova, zrake sunca i doživjeti atmosferu kakvu samo Dalmacija može pružiti. Pogled sa vidilice ne bi trebali propustiti kad ste u Splitu, a zajednička fotografija s panoramom u pozadini biti će jedna od najljepših u Vašem foto albumu. Izložbe i predstave, nastup bendova sa živom glazbom na više lokacija, obilježje su grada koji uvijek živi. Zašto je ovaj grad najlipši grad na svitu, saznajte i vi i budite dio splitskog šušura! 

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@hotel-atrium.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.