Super paket mršavljenja Crnog Jaja i Centra Revitalis Plus u ZAGREBU! 20 vrhunskih tretmana za samo 749 kn + EXTRA popust od 100 kn za naše newsletter pretplatnike!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Oblikujte svoje tijelo, izgubite višak kilograma i suočite se sa celulitom sa super tretmanima koji će vam zagarantirano u tome pomoći: kavitacija, vakumska kavitacija, lipoliza, radiofrekvencija, body former, body wrapping te termo deka!

Ponuda uključuje:

Salon za njegu lica i tijela, Revitalis - paket mršavljenja od 20 tretmana 

Paket mršavljenja uključuje:

2 x kavitacije,

2 x vakumske kavitacije,

2 x lipolize,

2x radiofrekvenciju,

4 x body formera,

4 termo deke,

4x body wrappinga.


KAVITACIJA - Niskofrekventni ultrazvučni valovi fokusirani na preciznoj dubini. Efekt kavitacije: Selektivno razbijanje potkožnih masnih stanica bez oštećenja okolnog tkiva.

Ultrazvučnom kavitacijom uspješno se otklanja i celulit kao i masno tkivo. Osoba koja je bila podvrgnuta tretmanima i pravilnom režimu prehrane gubi tendenciju nakupljanja masnog tkiva i celulita na tretiranom mjestu.

Rezultat jednog tretmana uklanja 2-6 cm potkožnog masnog tkiva i ovisi o prethodno navedenom režimu prehrane kao i o ukupnom metaboličkom statusu. 

VAKUMSKA KAVITACIJA

Ovaj sofisticirani uređaj za razliku od klasičnih kavitacija radi u korist fizioloških funkcija vašeg organizma i pomaže u svakom segmentu razgradnje, metaboliziranja i izlučivanja produkata masnih stanica.
Napokon imate priliku rješiti se masnih naslaga i celulita u kratkom vremenu i odmah se vratiti vašim dnevnim aktivnostima za razliku od klasične liposukcije koja je bolna i zahtjeva dugo vrijeme oporavka

RADIOFREKVENCIJA predstavlja neinvazivnu, bezbolnu, sigurnu i vrlo učinkovitu alternativu agresivnim laserskim i kirurškim postupcima.


BODY FORMER je aparat koji niskofrekventnih strujama djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikrocirkulaciju i otklanja narančinu koru.


BODY WRAPPING je tretman zamatanja tijela u foliju koje se prethodno namazalo specijalnim kremama. Rezultat boddy wrappinga je uklanjanje celulita, povećana elastičnost kože i izbacivanja štetnih toksina iz tijela.

Multipolarna nekirurška LIPOLIZA je superiorna metoda ciljanog razbijanja masnih stanica koje nakon razbijanja jednostavno nestaju tako da je učinak dugotrajan. Ova napredna tehnologija (najnovije generacije u odnosu na monopolarne i bipolarne sustave) precizno fokusira energiju sa svojih aplikatora za simultano i selektivno zagrijavanje  površinskih i dubokih slojeva kože tretirane regije i masnog tkiva u njima. Masnoće se pogađaju na taj način da multipolarna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu.


TERMO DEKA

Termo deka se zasniva na infracrvenim zrakama koje su dokazano učinkovite za gubljenje kilograma i oblikovanje tijela. Zagrijanost termo deke je između 30 i 60 °C , te se temperatura prilagođava ovisno o stanju i potrebama naših klijenata. Ovaj tretman pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metaboliziranju stanica. Ima dobre učinke na smanjenje upala, sterilizaciju, zacjeljivanje, gubitak tjelesne težine, itd.

BODY WRAPPING

Ova metoda potječe iz SAD-a, a znači posebnu tehniku umotavanja ili cijelog tijela ili pojedinih dijelova tijela. Body wrappingom uklanja se celulit, a istovremeno se opušta tijelo i uklanja stres. Radi se o obliku relaksacijskog tretmana tijekom kojega je tijelo zamotano u "oblog". Obično se primjenjuje nakon pilinga ili masaže.


Po primitku kupona, min. 5 dana prije dolaska kontaktirati partnera i ugovoriti prvi termin, broj telefona: +385 98 930 7532!