PodržimoNaše

Dvodnevna vikend škola skijanja za djecu i odrasle na SLJEMENU, za samo 369 kuna! Uključen najam skijaške opreme i upotreba školske žičare!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Upoznajte svoje klince sa skijanjem, a i Vi sami naučite skijati uz ovu neodoljivu cijenu i u odličnoj školi za skijanje! Izaberite jedan od termina koje Vam nudimo u ožujku, i vidimo se na Sljemenu!

Ljudi koji tek uče skijati razlikuju dva tipa skijaša: oni koji se zaustave padom u pršić kad previše ubrzaju i one koje prigodno zaustavljaju ograda ili borovi uz stazu. Neka se vaši klinci nauče zaustavljati i skijati skupa s vama uz pomoć instruktora škole skijanja Sport 4You.hr

Ponuda uključuje:

Dvodnevna vikend škola skijanja na Sljemenu za djecu i odrasle, s uključenom opremom i upotrebom školske žičare za djecu od 6 do 15 godina i odrasle.

Datumi održavanja vikend škole:

07. i 08.03.2015. ili

14.03-15.03.2015.

Vrijeme održavanja škole: 09-12 sati ili 13-16 sati.

Škola skijanja ‘Sport 4you.hr’ u svojih je jedanaest godina rada naučila skijati više od 9000 polaznika raznih uzrasta.

Sva nastava se odvija na Sljemenu, prvo na njihovom poligonu u neposrednoj blizini Hotela ‘Tomislavov dom’, jedinom te vrste u Hrvatskoj, sa mini ski liftom.

U grupi je maksimalno 8 polaznika.

Početnici će koristiti školski skijaški poligon "sport4you.hr".

Nakon kupljenog kupona, molimo popunite online prijavnicu ovdje! Pod "NAPOMENA“ obavezno upišite „Crno jaje", kod kupona, DATUM ODRŽAVANJA i željeni termin: UJUTRO ili POPODNE.