40 efikasnih tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela + BODY SCAN analiza + lifting lica, u ZAGREBU u centru "Tajna Ljepote", uz čak 85% popusta + EXTRA POPUST ZA NEWSLETTER PRETPLATNICE!

92 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovaj idealan paket mršavljenja koji će Vas riješiti viška kilograma uključuje tretmane ultrazvučne kavitacije, limfne drenaže, lipo lasera, body wrappinga, body formera, radiofrekvencije,..! Na prvi dolazak doći najkasnije do 15.05.2015.!

Ponuda uključuje:

40 tretmana mršavljenja u Salonu za oblikovanje tijela i mršavljenje "Tajna ljepote" u Zagrebu:

4 Ultrazvučne kavitacije (trajanje jednog tretmana: 30 min),

4 Limfne drenaže (trajanje jednog tretmana: 30 min),

4 tretmana Monopolarne radiofrekvencije tijela zagrijavanjem  (trajanje jednog tretmana: 30 min),

4 Lipo lasera (trajanje jednog tretmana: 40 min),

4 tretmana najnovije Hexapolarne radiofrekvencije tijela zagrijavanjem i uz dodatak laserske zrake (trajanje jednog tretmana: 30 min), 

10 tretmana Body Wrappinga ili Termodeka (trajanje jednog tretmana: 40 min),

10 Body Formera - elektrostimulacija (trajanje jednog tretmana: 30 - 40 min).


Gratis lifting lica, vrata i dekoltea.

Ponuda dodatno uključuje Body Scan analizu.


Kupon se koristi u 10-15  dolazaka.

Svakom kupcu koji kupi ponudu 35 E-light tretmana u Tajni ljepote dodatno poklanjamo 1 Vakumsku kriolipolizu!

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA je  bezbolna, neinvazivna, sigurna i brza alternativa liposukciji. Njome se mogu oblikovati svi dijelovi tijela gdje postoji višak masnih naslaga: trbuh, bokovi, bedra, stražnjica, koljena i gornji dijelovi ruku.

Postupak kavitacije se vrši na način da sonda aparata klizi po koži preko nanijetog ultrazvučnog gela, a kao jedine prateće pojave javljaju se osjećaji topline i relaksacije. Površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon tretmana i zato se klijentica odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Tretmanima kavitacije gubi se nekoliko stotina grama masnih stanica, što je vidljivo i po smanjenju obujma od 2 – 5 cm na mjestima gdje postoje naslage sala ili masni celulit. Rezultati su kod ve��ine klijentica vidljivi već nakon prvog tretmana, no daljnji tretmani se preporučuju.


PRESSOTERAPIJA (mehanička limfna drenaža) je vrlo učinkovita metoda kojom poboljšavamo mikrocirkulaciju, stimuliramo metabolizam i limfni sustav te ubrzavamo izlučivanje otpadnih materija i viška tekućine iz organizma.

Šta se postiže limfnom drenažom?

Efikasna detoksikacija organizma

Poboljšanje venske cirkulacije posebno kod proširenih vena i problema sa kapilarima

Prevencija i ublažavanju hipostatičkih otoka na nogama

Otklanjanje tegoba kod „umornih, teških nogu“

Bolja ishrana i regeneracija tkiva

Prevencija pojave i otklanjanje celulita

Poboljšanje ukupnog stanja imunološkog sistema.


DIODNI LIPO LASER je inovacija u laserskoj tehnologiji koju još nazivaju i ‘liposukcijom’ bez kirurškog zahvata. Koristi najbrži, jednostavan i siguran način smanjivanja tvrdokornih masnih naslaga, a tretmani su potpuno bezbolni i neinvazivni, bez nuspojava na okolno tkivo.

Radi se o neinvazivnom laseru niske frekvencije, takozvanom hladnom laseru, koji ne proizvodi toplinu na tkivu pa se zato može primijeniti na bilo koji dio tijela bez ograničenja.

Masti razbijene laserom tijelo prirodno izlučuje kroz probavni sustav ili putem limfe.


TERMODEKA

Princip rada se temelji na infracrvenom zagrijavanju deke koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju, ukupni metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga.  Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova, jača imunološki sustav te potiče dobro raspoloženje što je vrlo važno kod mršavljenja.


BODY WRAPPING ili ovijanje tijela u foliju je vrlo učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana.

Klijentica se najprije ravnomjerno namaže kremom te zatim zamata u foliju. Krema koja se nanosi na problematične dijelove ima učinke lipolize (sagorijevanja masnoće) te je izvrsni stimulator odvođenja vode i toksina iz organizma. Povećava vlažnost kože, istovremeno je njeguje te joj daje elastičnost i čvrstoću. Uklanja znakove umora i stvara osjećaj opuštenosti, a također je i jedinstveni alat u borbi protiv pretilosti.


ELEKTROSTIMULACIJA UZ TERAPIJU MIKRO STRUJOM

Poznat pod nazivom  'pasivna gimnastika', ovaj je tretman pogodan za sve dijelove tijela, za ponovno dobivanje ravnog trbuha, dignute stražnjice te uskog struka. Idealan je za otklanjanje celulita te ima izvrstan učinak zatezanja, koža je svilenkastija i glatka. Poboljšava cirkulaciju, uklanja višak vode i toksina iz organizma, a također povećava prisutnost kisika i hranjivih tvari koje regeneriraju kožu. Oblikuje mišiće, daje im čvrstoću te povećava mišićnu masu.

Samo jednim tretmanom dobiju se isti rezultati kao nakon 7-8 sati naporne vježbe, a sve to bez umora i popratne boli u mišićima.

Ima terapijski učinak jer ublažava akutne i kronične bolove


Po primitku kupona, obavezna prethodna rezervacija termina na telefon: 01/889-7447.


BODY SCAN ANALIZOM saznajte o trenutačnom stanju Vašeg tijela. Dobiveni parametri bitni su za precizno određivanje pravilnih tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela kao i definiranje ciljeva prehrane. Analiza tijela se vrši najnovijim medicinskim uređajem OMRON HBF 516, a uključuje informacije o tjelesnoj težini, Body Mass Index-u (odnosu između visine i težine), postotku i raspodjeli masnih tkiva u organizmu i visceralne masnoće, postotak mišićnog tkiva, dnevne proteinske i kalorijske potrebe te Body Age.