Savršeno tijelo uz paket od čak 12 vrhunskih anticelulitnih tretmana i tretmana mršavljenja u Salonu DERMA NOVA, u Šibeniku, za samo 499 kn!

103 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Brzo i sigurno riješite se celulita i skinite par centimentra u obujmu i zonama koje nas najviše "muče" - bokovi, bedra, stražnjica!

Ponuda uključuje:

Salon za njegu lica i tijela, DERMA NOVA, Šibenik - Paket od čak 12 vrhunskih tretmana za skidanje masnih naslaga i celulita

Paket uključuje:

3 x šok tretman sa bandazama,

3 x  tretman ultrazvučne inverzne osmoze,

3 x LPG tretman,

3 x radiofrekvencija.

Kupon koristite u više dolazaka u dogovoru sa Salonom.


LPG tretmani njege tijela - Anticelulitni tretmani

Danas najučinkovitije sredstvo u borbi protiv celulita i nepravilnih oblina predstavljaju LPG uređaji kojima je Američka nacionalna organizacija za kontrolu hrane i lijekova (FDA) dala i službenu potvrdu učinkovitosti. Povećavajući lokalnu mikrocirkulaciju, LPG metoda vraća kruženje hranljivih tvari vezivnog tkiva u stanje prije nastanka celulita i time poboljšava izgled i pojačava zategnutost kože. Tretmani su potpuno bezbolni i relaksirajući, tako da pomažu i u otklanjanju stresa.

Za postizanje optimalnih rezultata LPG preporuča minimalno 15 – 30 Endermologie tretmana cijelog tijela u trajanju od 35 minuta, koji se provode dva puta tjedno.

Osim eliminacije celulita postižu se i izvanredni rezultati u preoblikovanju tijela, tako da je moguć gubitak 8 do 10 cm u obujmu struka, 9 do 12 cm u obujmu kukova i 5 do 9 cm u obujmu bedara. Istevromeno je moguć i tretman opuštene kože, nakon čega ona postaje nježna i zategnuta.

LPG uređajima izvodi se limfna drenaža koja učinkovito potiče odstranjivanje metaboličkog otpada koji se povećava nakon djelovanja ultrazvučne inverzne osmoze, zbog čega se oba tretmana trebaju prakticirati zajedno!


ULTRAZVUČNA INVERZNA OSMOZA

Ultrazvučna inverzna osmoza novost je u tretmanima mršavljenja. Njezin princip rada je mijenjanje permeablinosti membrane adipocita na neinvazivan način čime se omogućuje otpuštanje masnoće iz masnih stanica. Smanjuje se volumen adipocita, a masnoća se odstranjuje uobičajenim metaboličkim putevima.

Lokalizirane masne naslage smanjuju se na brz, učinkovit i siguran način.

Tretman traje do 45 minuta, ovisno o zonama koje je potrebno tretirati, a ponavlja se svakih 7 dana. 

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana - moguć je gubitak od nekoliko centimetara. 


RADIOFREKVENCIJA

Radiofrekvencija je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom, rezultat čega je poboljšanje cirkulacije, smanjenje celulita, uklanjanje strija, ožiljaka i masnih jastučića, kao i zatezanje kože lica i tijela kojim se postiže lifting efekt.


Po primitku kupona, obavezna rezervacija termina na tel : 022/322-903, mob: 098/954-8025 ili 098/165-2532.