OSIJEK - Najučinkovitije mršavljenje u samo jednom dolasku i uz 3 tretmana, kavitacija, termo terapija i elektrostimulacija, za samo 149 kn!

131 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za brzo vidljive i mjerljive rezultate! Iskoristite ovu super ponudu "blitz" mršavljenja u Osijeku i riješite se masnih naslaga i celulita uz 1 kavitaciju, 1 termo terapiju i 1x elektrostimulaciju te čak 80% popusta!


Studio za oblikovanje tijela T&D, Osijek - 3 tretmana najučinkovitijeg mršavljenja u samo jednom dolasku.

Uključeno:

1x kavitacija ultrazvučna,

1x termo terapija u kupoli i

1x elektrostimulacija.

KAVITACIJA

Kavitacija je trenutno jedna od najčešće korištenih i najpopularnijih metoda mršavljenja. Bazira se na jakom djelovanju ultrazvuka pri čemu se razgrađuju masne stanice i šalju u krvotok.

Kavitacija je jedini nekirurški i neinvazivni postupak koji ciljano uništava masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici i drugim dijelovima tijela.

Važno je napomenuti da dio razgrađene masnoće „putuje” kroz organizam u vidu lipoproteina i mora biti potrošen aerobnom fizičkom aktivnošću – u suprotnom, opet će se nagomilati na drugim dijelovima tijela.

Jedinstveni fibrolitičko-anticelulitni kompleks s efektom ultrazvuka brzo i efikasno uklanja celulit, smanjuje izgled „narančine kore“, tanji i preoblikuje figuru.

Postupak je iznimno ugodan i toliko učinkovit da već nakon prvog tretmana daje vidljive rezultate.

Nakon zahvata površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon zahvata, te se stoga osoba odmah nakon tretmana može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

TERMO TERAPIJA s ELEKTROSTIMULACIJOM

Elektrostimulacija mišića je terapija kojom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te reducira celulit. Elektrostimulatori mišića funkcioniraju preko elektroda postavljenih na tijelo, koji inducirajući strujne impulse stimuliraju mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su: uklanjanje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, rast-povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina, itd. Elektrostimulacija je posebno učinkovita metoda za uklanjanje masnih jastučića na najkritičnijim dijelovima tijela kao što su trbuh, bedra i stražnjica. Koristi se kao samostalna, ali i kao dodatna terapija, koja ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te zaista u vrlo kratkom vremenu primjećujemo pozitivne promjene na koži i mišićnom tonusu - vrlo brzo reducira celulit.

Terapija se obavlja u tunelu u kojeg se polegne, a unutar čega lampe stvaraju toplinsku terapiju (infracrvene plave lampe), kupola se pomiče, a na osobu se postavljaju elektrode koje izvode elektrostimulaciju. 

Učinci elektrostimulacije: Smanjuje opseg na kritičnim dijelovima tijela, stimulirajući prokrvljenost i povećavajući trošenje masnoća, oblikuje mišićnu strukturu i učvršćuje tkivo čime se smanjuje nataložena masnoća, poboljšava tonus i smanjuje oštećenja kože (strije), poboljšava elastičnost kože, djeluje sustavno na cijelo tijelo, pospješujući izlučivanje suvišnih otpadnih tvari iz organizma, čime ubrzava detoksikaciju tijela, zato se celulit vidljivo smanjuje.

Po primitku kupona, obavezna telefonska najava na br: 098/9769028.