USKRS na sunčanom BRAČU, u Supetru! 4 dana/3 noćenja, uz ALL INCLUSIVE program, u Waterman Svpetrvs Resort-u, uz do 61% popusta!

125 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz ALL INCLUSIVE program hrane i pića, neograničeno korištenje wellnessa, piće dobrodošlice i besplatan parking, pripremili smo za Vas i brojne prigodne programe, kao Uskršnji doručak i potragu za pisanicama te Dalmatinsku tematsku buffet večeru...

WATERMAN SUPETRUS RESORT nudi raznolikost smještaja iznimne ljepote i kvalitete, u potpuno renoviranim sobama smještenim u više zgrada sa jednom centralnom recepcijom.

Ponuda uključuje za 2 osobe: 

4 dana uz 3 noćenja u 1/2+1 Island sobi ili 1/2+2 Waterman superior sobi, ALL INCLUSIVE usluga

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: 

Neograničeno korištenje vanjskih i unutarnjeg bazena, sauna, jacuzzi, indoor fitness, sprave za fitness na otvorenom, igralište za boćanje i odbojku na pijesku, tenis teren 1 h po sobi dnevno, dječje i sportsko igralište u sklopu kojeg se nalazi mini golf, stolni tenis, šahovska ploča i dječje kuglanje,

Uskršnji doručak,

Besplatan parking,

Besplatan WiFi,

Piće dobrodošlice,

Bogati dnevni i večernji animacijski program: mini club, izrada rekvizita za Uskrs, bojanje uskršnjih pisanica, sportske aktivnosti za cijelu obitelj, interaktivne igre s djecom, zumba, mini disco, facepainting i kostimiranje za djecu, Uskršnja potraga za pisanicama, talent show, škola plesa... i još mnogo zabavnih aktivnosti.

ALL INCLUSIVE program hrane i pića:
doručak, ručak, večera, popodnevni kolač/čaj/točena kava,
domaća alkoholna i bezalkoholna pića s točionika u restoranu za vrijeme obroka i na all inclusive barovima 10:00 - 23:00. 

Na Uskrs bogati Uskršnji doručak, a za večeru buffet Dalmatinska večera!


VRIJEDNOST VIŠE:

20 % popusta na tretmane u Island Spa centru Waterman Svpetrvs Resorta - manikura, pedikura, tretmani lica, kupke!

20 % popusta na sve usluge frizerskog salona Amia's Beauty Box!


Osim "Mediteranskog dodira" i živopisnog okruženja, sa hotelskih ili apartmanskih terasa ili balkona pruža se zadivljujući pogled na more, dok Supetarski restorani i kafići, svaki sa svojim specijalitetima, nude širok izbor autohtonih i svjetskih delicija.

WATERMAN SUPETRUS RESORT je izuzetno jedinstveno okruženje za posjetitelje svih dobi.  Kompleks je primjeren i za  lakše kretanje invalida, dječjih kolica i prtljage.

Kratka šetnica uz more koja vodi do Supetarske rive, slikovita je i odiše otočkim šarmom. Tu se može naći za svakoga ponešto: od različitih restorana, autohtonih konoba, kafića i pekara, pa do prodavaonica i suvenirnica.

Smještaj u WATERMAN SUPETRUS RESORTU, u kombinaciji sa velikim izborom zabavnih, opuštajućih i sportskih aktivnosti, razgledavanjem okolnih znamenitosti, izletima i širokom paletom jela, pružiti će vam doživljaj topline i šarma koji ćete zasigurno dugo pamtiti.

2+1 soba – Island standard double room: balkon ili terasa, dvokrevetna soba  sa mogućnošću 1 pomoćnog ležaja, telefon, satTV, kupatilo sa tuš ili kada,  sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu) 

2+2 soba – Waterman Superior Room: balkon ili terasa, soba sa 1 bračnim krevetom i  mogućnošću pomoćnog ležaja za dvoje (sve u jednoj prostoriji), telefon, satTV, kupatilo sa tuš ili kada,  sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu).

SUPETAR je pravi otočki gradić i najveće naselje na Braču, pravo srce otoka smješteno na njegovom sjeveru. Ujedno je i administrativno, kulturno, gospodarsko i turističko središte otoka, s trajektnom vezom odlično povezano sa Splitom.

Premda njegova povijest seže u stari Rim, ime Supetar (od sveti Petar) prvi put se spominje 1423. godine, a današnja urbanistička obilježja dobiva tijekom 17. i 18. stoljeća.

Supetar ima bogato kulturno-povijesno naslijeđe kao što je mauzolej obitelji Petrinović, djelo Tome Rosandića ili ranoromanička crkvica sv. Luke, iznad Supetra, s divnim pogledom na Brački kanal.

Najbitnija znamenitost i ponos Supetra ipak je Ivan Rendić (1849. – 1932.), njegov najpoznatiji umjetnik koji se smatra ocem hrvatskog modernog kiparstva. Njegova prekrasna spomen zbirka nalazi se u Galeriji Ivan Rendić, u samom centru Supetra i u blizini rive, iznad Narodne knjižnice.  

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail sales@watermanresorts.com, uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.