PodržimoNaše

NAFTALAN krema (200 ml) - efikasno uklanja kožne probleme, za samo 99 kn! Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku!

84 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ivalan Terme s ponosom Vam predstavljaju Naftalan kremu, preparat iz naftalana koja zahvaljujući svojoj strukturi ima ljekovita svojstva i koristi se u borbi protiv različitih kožnih bolesti i upalnih procesa! Naftalan se koristi već cijeli niz godina u tretiranju kožnih bolesti kao što su psorijaza, atopijski dermatitis i druge vrste dermatitisa!

Ponuda uključuje: NAFTALAN krema, 200 ml.

Sastav: Aqua, Naftalan Oil, Cetearyl Alcohol, C16-18 Fatty Acids (Olea Europaea Oil), Esters, Caprylyl Glycol.

Naftalan kremu, preparat iz naftalana, posebne vrste naftenske nafte, koja zahvaljujući svojoj kemijskoj strukturi ima ljekovita svojstva.

Naftalan se koristi već cijeli niz godina u tretiranju kožnih bolesti kao što su psorijaza, atopijski dermatitis i druge vrste dermatitisa. Također, i kod tretiranja i rehabilitacije, raznih upalnih procesa u zglobovima, u stanjima poslije opeklina, rehabilitaciji poslije operativnih zahvata i raznih drugih bolesti i stanja.

Jedinstveni naftalanski preparati bogati su mineralima naftalanskog ulja koje smiruje nadraženu kožu i vlasište, potiču regeneraciju kože, popravljaju njenu strukturu te čuvaju obrambeni mehanizam kože.

Preparati su pogodni za sve vrste i tipove kože, naročito za osjetljivu, iziritiranu, oštećenu i crvenu kožu.

Krema se može koristiti na svim dijelovima tijela.

Kod psorijaze i ostalih “suhih” dermatoza, bitno je da koža ne bude suha, pa se uz korištenje prepapata od naftalana preporučuje i korištenje neke neutralne kreme, losiona ili mlijeka za tijelo koji bi dodatno hidratizirali kožu.


Način uporabe:

Djeca 3 – 6 godina: max. 1 x dnevno

Djeca 6 – 12 godina: max. 2 x dnevno

Iznad 12 godina: po potrebi

Pošto u preparatima nema kortikosteroida, mogu se koristiti bez prekida, iako se kod djece do 12 godina preporučaju ciklusi od po 21 dan.

Način čuvanja: Na suhom mjestu pri temperaturi do 25 °C.

Upozorenje: Preparati su isključivo za vanjsku uoprabu. U slučaju kontakta s očnom sluznicom, obilno isprati vodom i obratiti se za pomoć liječniku.

Čuvati izvan dohvata djece.


Kremu možete osobno preuzeti u IVANIĆ GRADU ili naručiti dostavom!

Više pročitajte na našim stranicama ili nas potražite na Facebook-u!