PodržimoNaše

Odmorite se uz 2 ili 3 noćenja u luksuznim City Beach Apartments u Makarskoj uz besplatan doručak, besplatno korištenje garaže i bicikla jedan dan po izboru, za 2-6 osoba, već od 650 kn!

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Guste borove šume, kristalno plavo more i opuštajući mir čine Makarsku, a time i City Beach Apartments, jednim od najprivlačnijih hrvatskih turističkih odredišta! Uživajte u fenomenalnom pogledu na more s Vašeg balkona te nadolazećim sunčanim danima!!

Ponuda uključuje: 2 ili 3 noćenja u luksuznim apartmanima City Beach Apartments, u Makarskoj;

Besplatan doručak;

Besplatno korištenje garaže;

Korištenje bicikla jedan dan po izboru.


Prije nego što pritisnete KUPI, izaberite između ove 4 opcije smještaja:

Opcija 1: 2 noćenja u superior apartmanima za 2-4 osobe.

Opcija 2: 3 noćenja u superiror apartmanima za 2-4 osobe.

Opcija 3: 2 noćenja u classic apartmanima za 4-6 osoba.

Opcija 4: 3 noćenja u classic apartmanima za 4-6 osoba.

Boravišna pristojba iznosi 4,5 kn po osobi po noćenju.

City Beach Apartments Vam u okviru svog kompleksa nudi ukupno 31 apartman od kojih je 16 superior apartmana predviđeno za boravak 2-4 osobe i uključuju dnevni boravak i sobu, kuhinju, toalette i balkon.

15 classic apartmana, koji nude smještaj za 4-6 osoba, imaju po dvije sobe uz dnevni boravak , kuhinju, toalette i balkon.

Svaki apartman ima pogled na more.

Svaki apartman nudi udobnost po mjeri modernog življenja - vrhunski opremljenu kuhinju, potpunu klimatizaciju, LCD televizor u svakoj prostoriji sa preko 100 mogućnosti odabira željenog TV programa. Također, svaki apartman posjeduje wi-fi Internet, osiguran je garažni parking za Vaše vozilo, a do svakog apartmana se stiže liftom.

Ispred zgrade se nalazi atraktivan restoran koji nudi sezonski mediteranski jelovnik sa utjecajem talijanske kuhinje. Jelovnik a la carte je upotpunjen širokom ponudom vina iz našeg jedinstvenog podneblja.

Kupon možete iskoristiti od 01.04. do 04.05.2015.

Kupon vrijedi za 2-4 ili 4-6 osoba (ovisno o opciji koju ste izabrali).

Crno jaje preporuča provjeru i rezervaciju termina sa partnerom na brojeve tel: 098 1699 650 ili 021 616 775 (recepcija) ili e-mail: info@citybeachmakarska.com.