Intenzivni tempo za brze rezultate! Intenzivni dvotjedni početni tečaj engleskog, njemačkog i talijanskog jezika u školi stranih jezika - Latina, u centru Zagreba, za samo 289 kuna!

27 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Naglasak svih tečajeva u školi Latina je na komunikaciji, a teme koje će se obrađivati biti će prilagođene interesima i potrebama polaznika, kako bi svaki polaznik maksimalno profitirao od tečaja! Uz senzacionalan popust uz čak 72%!

Intenzivni tečajevi stranih jezika namijenjeni su za polaznike koji bi u kratkom vremenskom periodu htjeli savladati osnove nekog jezika, uložiti u osobnu edukaciju i pripremiti se za nadolazeće poslove u kojima je znanje jezika neophodno. 

Iskustva korisnika možete pogledati ovdje. 

Napomenut ćemo samo kako je Latina vrlo kvalitetna škola i čiji je program rada i organizacije na izuzetno visokom stupnju, zbog čega je subvencionirana državnim bespovratnim sredstvima RH. 

U školi Latina radi mlada visokoobrazovana ekipa profesora koji se prilagođavaju vašim potrebama.

Nastava se održava na vrlo kreativne načine i nikada nije dosadno. Profesori su boravili i u inozemstvu pa će vam uz jezik prenijeti i kulturološke navike zemlje čiji jezik učite.

Donosioci kupona ostvaruju 10% popusta na jedan tečaj u istom semestru ili navedeni popust mogu ustupiti jednokratno prijatelju!

Dinamika nastave je pet puta tjedno po dva školska sata, a traje dva tjedna. Ukupno se sastoji od 20 školskih sati. 

Postupak prijave: odmah po primitku kupona putem e-maila latina@latina.hr s osobnim podacima i odabranim tečajem, a nastavno na odabir, škola će vam ponuditi moguće termine i datum prema želji većine prijavljenih za pojedini jezik