Last minute skijanje i wellness na Jahorini (BiH) za 2 osobe, uz 2 ili 5 noćenja s buffet doručkom u hotelu Bistrica***, već od 669 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite zadnju priliku za skijanje i to na najpoznatijem ski centru susjedne nam BiH, Jahorini! Nakon cijelog dana na stazama, opustite se uz bazen hotela Bistrica*** i ostale sadržaje koje nudi - sauna, teretana, sala za stolni tenis i biljar!

Olimpijski centar Jahorina, na kojemu su se 1984. godine održale Zimske olimpijske igre, udaljen je od Sarajeva svega 30ak kilometara.

Raspolaže sa preko 20 kilometara odlično pripremljenih skijaških staza sa 3 šesterosjeda, 4 ski-lifta i 2 dvosjeda koji svakog sata mogu prevesti preko 10 tisuća skijaša.

Na najljepšem vidikovcu planine, između jahorinskih vrhova i živopisne doline rijeke Prače, 1620 metara iznad mora nalazi se hotel Bistrica. Hotel je izgrađen za potrebe XIV Zimskih olimpijskih igara 1984. godine i kategoriziran je sa tri zvjezdice.

Ponuda uključuje:

Last minute skijanje i wellness na Jahorini (BiH) za 2 osobe, uz 2 ili 5 noćenja s buffet doručkom u hotelu Bistrica***

Izaberite između ove dvije opcije:

Opcija 1: 2 noćenja s buffet doručkom za 2 osobe

Opcija 2: 5 noćenja s buffet doručkom za 2 osobe 

Hotel raspolaže sa 152 sobe i 8 apartmana što ukupno čini 320 osnovnih i 80 pomoćnih ležaja. Struktura soba je različita (jednokrevetne, dvokrevetne, dvokrevetne sa pomoćnim ležajem), a sve sobe imaju kupatilo, tv, sat.program i direktnu telefonsku liniju.

Od sadržaja izdvajamo: restoran sa specijalitetima nacionalne i internacionalne kuhinje, aperitiv bar, više sala različite namjene kapaciteta od 50 do 300 mjesta, a u sportsko rekreativnom dijelu zatvoreni bazen (16m x 8 m), 2 klasične saune, teretanu, salu za stoni tenis i bilijar, travnati nogometni teren, terene za male sportove (košarka, rukomet, odbojka) i niz drugih sadržaja. 

Pored pratećih hotelskih sadržaja u toku zimske sezone gostima su na raspolaganju: ski garderoba i ski rental kao i licencirana ski škola koja će vas za 5 dana osposobiti da samostalno vladate jahorinskim stazama. Uz ugodne večernje trenutke pored vatre i uz bocu vina boravak u našem hotelu ostati će u trajnom sjećanju!

Kako do nas?

Jahorina se nalazi jugoistočnom dijelu BiH, udaljena je 28 km od Sarajeva i 12 km od Pala. Do Jahorine se može doći i novoizgrađenim putem od aerodroma preko Lukavice i Trebevića. Jahorina je od Zagreba udaljena 350 km, a od Splita 320 km.

 

Po primitku kupona, obavezno kontaktirati agenciju na tel 01/560 1600 ili e-mail: jungletribe.hr@gmail.com.