PodržimoNaše

Pripremite se za ljeto i budite fit! 30 tretmana brzog, sigurnog i učinkovitog mršavljenja u SPLITU u centru Magnetic Spa + gratis fen frizura, uz nevjerojatnih 78% popusta!

106 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Stres i nepravilna prehrana dramatično povećavaju broj ljudi s prekomjernom tjelesnom težinom! Zato smo za Vas u Salonu Magnetic Spa, u Splitu, pripremili čak 30 tretmana mršavljenja, i to oxifat, kavitacija, presso terapija, powertrainer, bodywrapping!

Salon Magnetic Spa iz Splita donosi Vam 30 tretmana mršavljenja i to:

10 x Oxifat,

5 x Kavitacija ( 20 min), 

5 x Presso terapija (20 min)   

5 x Powertrainer (15 min)  

5 x Bodywrapping.

Po završetku tretmana, gratis FEN frizura!

Do 20.04.2015. potrebno doći na prvi tretman! Svi tretmani se mogu iskoristiti do 30.05.2015.!

OXIFAT

Aparat Oxifat radi na principu elektrostimulacije mišića, tako da 40 minuta priključenosti na aparat ima jednak učinak kao da ste pretrčali 20 km ili napravili 400 trbušnjaka. Aparat radi na principu infracrvenih zraka koje ulaze 3 cm pod kožu i otapaju masne stanice od kojih nastaju salo i celulit. 

Osim što uništava masne naslage, Oxifat djeluje na bazalni metabolizam koji se s godinama smanjuje, a na kojeg naročito loše utječu dugo sjedenje i slabo kretanje Nakon devet tretmana Oxifatom bazalni metabolizam se pokreće, osjećaj gladi zamjenjuje se osjećajem sitosti i sklonost debljanju ide ka sklonosti mršavljenju. Osim toga, nakon tretmana klijentice se super osjećaju jer se pokreće cirkulacija čitavog organizma 

Rezultati su obično 'skidanje' dva konfekcijska broja: 12 – 15 cm u trbuhu i struku, a 10 cm u bokovima, ali rezultati uvelike ovise o klijentici – važno je dolaziti redovito i pridržavati se prehrane.

Ovaj bezbolan i neinvenzivan tretman predstavlja savršenu alternativu liposukciji i osigurava dramatično poboljšanje tjelesnog izgleda

Napredna tehnologija kavitacije omogućava koncentraciju energije na točno određenoj dubini u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih stanica u potkožju. Površina kože, žile, živci i mišići pri tom ostaju netaknuti. 

Rezultati su vidljivi već na početku terapije

U Magneticspa centru pružamo najbolju kavitaciju, Green CaVite Prestige, sa ISO certifikatom i odobrenjem Ministarstva zdravlja RH!


PRESSO TERAPIJA - aparaturna limfna drenaža

Kako ručna tako i aparaturna  LIMFNA DRENAŽA  sve je potrebnija kako bismo se bolje osjećali i bili zdravi. Svim tim bolestima zajednički uzročnik  je loša cirkulacija. Limfna dreanaža utječe poboljšava cirkulaciju, protok krvi i limfe, povećava elastičnost kože,...

BODYWRAPPING

Ovom metodom uklanja se jedan od uzročnika celulita. Uz njega se istovremeno postiže i tretman opuštanja, neophodan za ukljanjanje stresa koji također pogoduje nastanku celulita Razlikujemo dva osnovna sustava primjene body-wrappinga :

1. Kombinacija aromaterapije i kompesivne bandaže

2. Umotavanje tijela ljekovitim blatom obogaćenim mineralima

Tretmani se upotpunjavaju uporabom termo deke i ručnom masažom. 


Nakon kupnje kupona preporučamo odmah kontaktirati centar radi dogovora oko termina na tel: 021 540 700 ili 091 6071 297!


Magnetic Spa centar – kozmetički, pedikerski, frizerski salon u Splitu već 20 godina čini nas prepoznatljivim sa visokim profesionalnim pristupom prema svakom klijentu. Raspložameo s novim, modernim, vrhunskim frizerski salonom Magnetic te stručnim majstorom frizerom. Magnetic Spa centar nudi kozmetičke i medicinske tretmane, pedikerske tretmane u vrhunskoj spa masažnoj kadi, manikir, umjetne gel nokte, solarij, frizerske usluge i to sve na jednom mjestu u ugodnoj opuštenoj atmosferi.