PodržimoNaše

Plitvička jezera! Odmor u prirodi... zvuči idealno? 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u sobama paviljona "Jelena" u Resortu "Turist" Grabovac + večera dobrodošlice i korištenje bazena za samo 559 kn!

55 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Plitvička jezera! Želite uživati u prirodi? Opustiti se i napuniti baterije u prekrasnom prirodnom okruženju? Pronaći mir, a opet imati aktivan odmor? Mi znamo pravo mjesto za Vas!!! Izaberite 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u sobama paviljona „Jelena“ u Resortu „Turist“ + večera dobrodošlice u 3 slijeda!

Resort ‘Turist’ nudi i 22 komforne sobe, jedan luksuzni apartman i 5 mobilnih kućica. Gostima su na raspolaganju restoran, recepcija, mjenjačnica i market.


Ponuda uključuje: 

2 noćenja u dvokrevetnoj sobi Paviljona "Jelena" u resortu "Turist"za 2 osobe sa doručkom + večera dobrodošlice u tri slijeda od 4 ponuđena menu-a 

Dodatne usluge: mogućnost neograničenog korištenja vanjskog bazena za ljepšeg vremena, besplatan parking, besplatan WiFi 


CrnoJaje preporuča prvo provjeriti željeni termin i napraviti predrezervaciju telefonom: +385 47 784 192 ili e-mailom: info@kamp-turist.hr. Nakon kupnje kupona potvrditi rezervaciju minimalno 2 dana ranije.


SOBE
U paviljonu ‘Jelena’ nalazi se 16 dvokrevetnih soba s potpuno opremljenim kupaonicama i grijanjem za hladnije dane. U svim sobama postavljena je SAT TV kako bi boravak bio što ugodniji.


OKOLICA

Tražite li prirodne ljepote, poput špilja, rijeka i jezera, netaknute crnogorične šume ili povijesne gradske jezgre iz doba prvih hrvatskih kraljeva, u blizini resorta ‘Turist’ Grabovac možete pronaći sve to, i više. Stanovnici toga kraja iznimno su ponosni na očuvanje starih zanata te proizvodnju suvenira i ukrasa.  NP Plitvice te Rastoke odavno su i međunarodno poznate atrakcije. Kako čitava regija nema industrijskih zagađivača, biljni i životinjski svijet iznimno je očuvan.


Jeste li za opušteno poslijepodne u tišini svježega gorskog zraka ili želite biciklom prokrstariti okolnim šumama? Rafting, kanu, paintball, quad, jahanje, biciklizam, trekking ili hiking?  Za one sklonije opuštenom odmoru u prirodi organiziramo izlete na NP Plitvice, NP Sjeverni Velebit te u mjesto Rastoke.

NP Plitvička jezera

Resort ‘Turist’ Grabovac udaljen je svega 8km od Nacionalnog park Plitvička jezera.

Plitvička se jezera ubrajaju u najljepše prirodne znamenitosti Europe. Ukupno 16 jezera modrozelenu boju duguje taloženju kalcijeva karbonata, a guste šume i netaknuta priroda ponegdje preuzimaju prašumske elemente. Uz mnogobrojne vrste ptica i sitne divljači, u Parku ima srna, medvjeda, vukova, divljih svinja, divljih mačaka, a u vodama pastrva. Kilometarske staze za obilazak nadopunjuju se drvenim mostićima, a obilazak je organiziran i turističkim vlakićima. 

Najvećim jezerom Kozjak voze električni brodovi koji povezuju Gornja i Donja jezera. Prošećite ovim rajem na zemlji u bilo koje doba godine, jer svako je čarobno na svoj način. Vrata Plitvica otvorena su za posjetitelje do 19 sati tijekom proljetnih i jesenskih mjeseci te do 20 sati tijekom ljetne sezone.