Jeste li se ikad susreli sa ražama ili malim morskim psima? Evo Vam prilike i to u Splitu! Ulaznice za prvi hrvatski Aquarium za 2 odrasle osobe za 99 kn ili za 2 odrasle osobe + 2 djece za 149 kn!

50 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 150 kn
Ušteda 35%
Cijena 99 kn

Nezaboravan doživljaj u Splitu! Javni akvarij sa čak 130 različitih ribljih vrsti! Posebna čarolija prirode, posebno iskustvo, rijetke riblje vrste ... jednostavno ponuda koja oduzima dah!

Ponuda uključuje: dvije opcije karata:
1) 2 ulaznice za odrasle osobe za samo 99 kn !!!
2) 2 ulaznice za odrasle osobe + 2 djece (4-14 godina) za samo 149 kn !!


Kupon vrijedi do 10.05.2015.


Nova turistička atrakcija, Akvarij Split, smještena je u Vranjicu, nekoliko kilometara od Splita. Bilo da ste iz Splita i okolice ili dolazite u Splitu u periodu valjanosti kupona, svakako ne propustite doživjeti ovo jedinstveno iskustvo! 

Ovaj javni akvarij svojim uređenjem, jedinstvenim i specifičnim ribljim vrstama stoji uz bok svjetski poznatiim akvarijima.

130 različitih ribljih vrsta:
Na ukupnoj površini od 800 m2, sa 22 akvarija ukupne zapremnine od 380 m3 koji sadrže karakteristične riblje vrste Jadranskog mora. Neke od poznatijih su:

Morski pas

Raža

Veliki ugori

Murina

Jastog

HlapČarolija prirode

Akvariji reprezentativnih gabarita, s florom i faunom koja predstavlja bogatstvo hrvatskog podmorja


Posebno iskustvo

U ugodno uređenom ambijentu pogodnom za posjet gostiju, posjetitelji će moći uživati u jedinstvenom doživljaju jadranskog podmorja Rijetke vrste

Akvarij će se stalno nadopunjavati i obogaćivati, a kreće sa 130 različitih ribljih vrsta