PodržimoNaše

Upoznajte ljepote otoka Suska u proljeće i jesen! 7 dana/6 noćenja za maximalno 4 osobe u apartmanima ili za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi, na otoku Susku, uz do 75% popusta!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte uz mirise borova, šum mora i valova u proljeće i jesen, te otkrijte ljepote veličanstvenog otoka Suska! Osjetite duh ovog mističnog otoka. Prepustite se vlastitoj mašti, pokušajte pod bosim stopalima osjetiti toplinu mekog Susačkog pijeska, naćulite uši i možda ćete čuti šum trske koja se povija na vjetru i osjetiti miris mora nošen vjetrom s pučine.

    PONUDA UKLJUČUJE: 7 dana/6 noćenja za maximalno 4 osobe u apartmanima ili za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi, na otoku Susku do 75% popusta!


    4 OPCIJE:
     1.) 6 noćenja/7 dana za 2,3 ili 4 osobe u apartmanu 2 minute od pješčane plaže - u 5. i 10. mjesecu za 890 kn
    2.)  6 noćenja/7 dana za 2,3 ili 4 osobe u apartmanu 2 minute od pješčane plaže - u 6. i 9. mjesecu za 990 kn
    3.) 6 noćenja/7 dana u dvokrevetnoj sobi s kupatilom, upotreba kuhinje i terase za 2 osobe u zajedničkoj kući - u 5. i 10. mjesecu za 790 kn
    4.) 6 noćenja/7 dana u dvokrevetnoj sobi s kupatilom, upotreba kuhinje i terase za 2 osobe u zajedničkoj kući - u 6. i 9. mjesecu za 890 kn

Apartman se nalazi u donjem selu dvadesetak metara od prekrasne pješčane plaže koja je idealna za djecu jer je vrlo plitko i čisto more. U prizemlju je kuhinja, kupatilo s tuš kabinom. Na prvom katu je dvokrevetna soba a na drugom katu su dva ležaja. 


Otok Susak – Apartman  Susak 301*** 2+2


Apartman se nalazi u donjem selu dvadesetak metara od prekrasne pješčane plaže koja je idealna za djecu jer je vrlo plitko i čisto more. U prizemlju je kuhinja i  kupatilo s tuš kabinom.

Na prvom katu je dvokrevetna soba, a na drugom katu su dva ležaja. Posebne pogodnosti – TV, internet te mogućnost primanja kućnih ljubimaca.


 

Otok Susak – Soba s kupatilom  Susak 435 ***


Nalazimo s u donjem selu na Zdencu gdje je klima idealna za ljetne vrućine jer su noći ugodne za spavanje. Na upotrebi kuhinja, TV i internet. Udaljenost od mora tri minute.


Jeste li znali?

Susak je daleko izvan dometa radara turističkih agencija, pa su čak najjači tour-operateri u potpunost nesvjesni njegovog postojanja!


Susak je hrvatski jadranski otok u otočnoj skupini Cres-Lošinj. Otok je geološki različit od ostalih hrvatskih otoka, oblikovan od slojeva prapora položenog na vapnenačkoj stijeni.


Na otoku postoji samo jedno mjesto, Susak. Velik broj sušćanskih iseljenika živi u Sjedinjenim Američkim Državama, najviše u Hobokenu, New Jersey. Susak je karakterističan po specifičnom govoru i narodnoj nošnji.

Susak je mali otok u sjevernom Jadranu, poznat po plitkim pješčanim uvalama, predivnoj narodnoj nošnji i žućkastoj prašini od koje je otok načinjen. Upravo ta prašina ga čini jedinstvenim - čak i iskusni moreplovci će se složiti da u cijelom Mediteranu nema sličnog otoka!


Zbog svoje loše povezanosti sa kopnom, te nepostojanje organiziranog smještaja, Susak je daleko izvan dometa radara turističkih agencija, pa su čak najjači tour-operateri u potpunost nesvjesni njegovog postojanja!

Na otoku nema cesta, nema automobila, nema bučnih noćnih klubova - samo kilometri prašnjavih stazica koje preko travnatih kaskada selo spajaju sa udaljenim uvalicama. Tijekom zime na otoku živi samo mali broj suščana jer je većina emigrirala u Ameriku. Dijalekt kojim se služe toliko je različit da ga ne razumiju čak niti stanovnici susjednih otoka!


Uživajte uz mirise borova, šum mora i valova u proljeće i jesen, te otkrijte ljepote veličanstvenog otoka Suska! Osjetite duh ovog mističnog otoka. Prepustite se vlastitoj mašti, pokušajte pod bosim stopalima osjetiti toplinu mekog Susačkog pijeska, naćulite uši i možda ćete čuti šum trske koja se povija na vjetru i osjetiti miris mora nošen vjetrom s pučine.

Crno jaje preporuča provjeru slobodnih termina i  prethodnu rezervaciju na: tel: 051/239-150 ili 051/218-139; mob: 091 588 3747; mail: danica.sarson@gmail.com, web: www.susak-apartmani-sarson.com