GRAND HOTEL ADRIATIC, OPATIJA - 2 dana s bogatim buffet doručkom i večerom u standard sobi s 3* ili superior sobi s 4*, uz 1xulaz u SPA i korištenje bazena...sve za 2 osobe i već od 699 kn!

41 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Grand Hotel Adriatic u Opatiji, iz kojeg se pruža prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev, smješten je u neposrednoj blizini centra grada, iznad nadaleko poznate obalne šetnjice, Lungomare! Pod jednim krovom pronađite vrhunski smještaj i gastronomiju te atraktivni wellness!

Izaberite između 2 ponude smještaja Grand Hotela Adriatic, Opatija:

Ponuda 1 uključuje: 2 dana uz 1 noćenje s bogatim buffet doručkom i večerom, u standard sobi 3* s pogledom park ili morska strana-prema raspoloživosti, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 2 dana uz 1 noćenje s bogatim buffet doručkom i večerom, u superior sobi 4* s pogledom park ili morska strana-prema raspoloživosti, sve za 2 osobe.

U cijenu je uključen 1 ulaz u spa zonu - korištenje SPA programa (2 sata jednokratno između 12 i 16 h, sukladno radnom vremenu SPA) korištenje bazena s toplom morskom vodom, whirpool, finska sauna, turska kupelj, kneipp, aromatizirani tuševi za hlađenje, topla klupa, relaks zona - mediteranski čajevi i košara s voćem, terasa za sunčanje.

Korištenje spa zone i bazena sukladno kućnom redu i programu.

Djeca od 3 do 16 godina mogu koristiti isključivo bazen i to uz obveznu pratnju roditelja, svakim danom od 12 do 16 h, ostale wellness usluge ne mogu koristiti. Djeca do 3 godine ne smiju ulaziti u bazen i spa zonu.

Utorkom i petkom piće dobrodošlice prije večere, te živa glazba tijekom trajanja večere.

Parking se naplaćuje 75,00 kn dnevno.

Besplatan pristup wi-fi Internetu u sobi i besplatno korištenje Internet cornera u lobbyiju.

Takse se plaćaju dodatno na recepciji - boravišna pristojba po osobi i danu 7,00 kn, djeca do 12 godina su oslobođena plaćanja boravišne pristojbe, a djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50 % iznosa boravišne pristojbe.