Savršeno guštanje u Milni na otoku Braču! 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi ili smještaj u apartmanu, već od 590 kn!!!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Upoznajte prelijepu pitoresknu Milnu na otoku Braču i uživajte kroz 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi ili ako Vas je više možete izabrati apartman u Hotelu Milna i istoimenom mjestu na Braču!

Ponuda uključuje:

3 dana/2 noćenja sa doručkom za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi ili apartmanu već od 590 kn

Prije kupnje izaberite između 2 opcije:

Opcija 1: 3 dana/2 noćenja sa doručkom za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi za 590 kn (soba ovisno o raspoloživosti)

Opcija 2: 3 dana/2 noćenja sa doručkom za 2 osobe u apartmanu za 890 kn


Za ovu ponudu broj soba je ograničen, te se prodaja vrši sukladno raspoloživosti kapaciteta.


Hotel Milna je novootvoreni hotel smješten u povijesnom naselju Milna na otoku Braču. 

Nalazi se u jugozapadnom dijelu uvale uz samu morsku obalu, okruženi borovom šumom. 

Hotelski kapacitet je 30 smještajnih jedinica u troetažnom kompleksu. U sklopu hotela možete uživati u restoranu s dalmatinskim specijalitetima, opustiti se u lounge baru ili sunčati na privatnoj plaži. 

Ukoliko ste na odmoru s plovilom ili ste u nautičkoj posjeti hrvatskom akvatoriju, Hotel Milna Vam nudi vez na svom pristaništu.

Ukoliko želite provesti odmor neometani gužvom koja vlada u centrima otočkih turističkih destinacija, a imati sve potrebne sadržaje i uslugu na dohvat ruke, Hotel Milna je idealan izbor.

Hotelska plaža
Hotel Milna ima malu privatnu plažu. Plaža je dijelom betonska, a dijelom šljunčana. Pristup plaži je pogodan za djecu. Hotel je također okružen lako dostupnim prirodnim plažama od stijena i šljunka.

Parkiralište
Hotel Milna ima vlastito parkiralište za goste hotela i posjetitelje ugostiteljskih sadržaja u sklopu hotela.

Dječje igralište
Tik iznad plaže a ispod restorana i bara je dječje igralište sa zabavnim sadržajima, zaštićeno hladom borova

Hotelski bar 
na otvorenom, iznad same plaže i pristaništa, mjesto je namijenjeno opuštanju uz ugodnu glazbu u hladu borova, s pogledom na zaljev, bar nudi izbor bezalkoholnih i alkoholnih toplih i hladnih napitaka, te maštovitih koktela. Svi hotelski otvoreni i zatvoreni prostori pokriveni su wireless internetskim signalom.

Izleti otkrivanja Brača
Pješačka tura upoznavanja biljki otoka Brača
Nordijsko hodanje do milnarskih mnogobrojnih zaljeva.

MILNA

Milna je povijesni gradić smješten na zapadnom dijelu otoka Brača. Okrenuta zalazu Sunca, zaštićena od jakih vjetrova i osvježavana ljetnim maestralom, Milna je umirujuće utočište za ljude i brodove. Milna je jedno od najskladnijih ‘malih mista’ baroknog urbanizma u Dalmaciji, oaza sredozemne kulture življenja, bogate pomorske, ribarske i vinogradarske prošlosti. 

Ljepote obližnje luke Bobovišća, sela Ložišća i Podhume, okolnih plaža i skrovitih uvala u sjeni borova dodatna su garancija nezaboravnog odmora daleko od buke i stresa modernog života.


Kada već guštate na prelijepom otoku Braču, preporučili bismo Vam i da posjetite restoran&bar Equinox ili caffe bar&night bar Yolo. Ponudu pogledajte ovdje.

Crno jaje preporuča prije kupnje kupona obavezno provjeriti raspoloživost soba ili apartmana na br.telefona: 091/3332 421 ili na mail: info@hotelmilna.com.