Zdravlje je najbitnije! Kompletan pregled štitnjače u Poliklinici LabPlus u Splitu koji uključuje ultrazvuk, pregled hormona i antitijela uz popust od 56%!

22 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Brinite o vašem zdravlju uz redovite preglede štitne žlijezde! Ukoliko ste zabrinuti ili znatiželjni na kontrolu štitnjače možete se odlučiti sami, posebno ukoliko ste primjetili promjene u tjelesnoj težini koje nisu povezane s povećanim/smanjenim unosom kalorija, ukoliko ste postali razdražljivi, napeti ili osjećate pojačano lupanje srca, bezrazložni umor, slabost i pospanost...

Promjene u načinu života, navikama ili ponašanju nemojte zanemarivati niti sami pokušati liječiti jer tada možete maskirati osnovnu bolest.


Ponuda uključuje u Poliklinici LabPlus

specijalistički pregled štitnjače, 

ultrazvuk štitnjače i 

pregled hormona T3, T4, TSH  s antitjelima štitnjače ( At-TG, At-TPO ) 

Rezervacija termina uz kupon minimalno 7 dana unaprijed na telefon: 021/789-789


Štitnjača je endokrina žlijezda, nalazi se na prednjoj strani vrata. Hormoni štitnjače potiču rast i razvoj organizma i nužni su za održavanje funkcije bazalnog metabolizma. Za urednu funkciju štitnjače, kao i ostalih organa, važan je način života i način prehrane. Zdrava prehrana bi trebala biti bogata voćem i povrćem, cjelovitim žitaricama, ribom, maslinovim uljem, peradi, mahunarkama i grahoricama. Pušenje, alkohol, kavu i gazirana pića je preporučljivo izbjegavati jer također utječu na rad štitnjače. Stres je glavni faktor koji pridonosi razvoju hipotireoze. Jedan od najboljih načina redukcije stresa je redovita fizička aktivnost. Ona je neophodna za ubrzavanje metabolizma i povećanje aktivnosti štitnjače. 

Ultrazvuk štitnjače jednostavna je dijagnostička pretraga koja prikazuje građu štitnjače, njezin anatomski smještaj, veličinu i oblik, pri čemu se mogu vidjeti bilo kakve promjene koje odstupaju od normalne građe (čvorovi, ciste, upalne promjene, tumori) i mogu biti znak bolesti i nedostatka ili viška hormona štitnjače.