Velika akcija Crnog Jaja i Abakus vještačenja d.o.o.! Najpovoljnija cijena na tržištu!!! ENERGETSKI CERTIFIKAT za stan do 60m2 ili 150m2 te kuću do 250m2, već od 499 kn!!!

345 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Top akcija sa našim provjerenim i pouzdanim partnerom! Imate kuću, stan ili poslovni prostor i trebate energetski certifikat koji ćete platiti daleko najmanje na tržištu za cijelu RH (uz dodatnu nadoplatu za otoke). Iskoristite akciju Crnog Jaja i partnera Abakus vještačenja d.o.o.!

Izaberite između 3 opcije:

Opcija 1: Energetski pregled i izrada energetskog certifikata za stan do 60m2.

Opcija 2: Energetski pregled i izrada energetskog certifikata za stan od 61 do 150 m2.

Opcija 3: Energetski pregled i izrada energetskog certifikata za kuću do 250 m2. 

U cijenu je uključeno: 

Dolazak na objekt,

Energetski pregled, 

Izrada energetskog certifikata u dva primjerka.

Za objekte veće kvadrature ( od 250 m2 na više ) možete kupiti 2 kupona.


Obavezno energetsko certificiranje zgrada u Republici Hrvatskoj uvedeno je 15. člankom Zakona o prostornom uređenju i gradnji, NN 76/07, 38/09, 55/11, 90/11, a implementira se putem niza temeljnih propisa i pravilnika s obvezom primjene od 31.03.2010. godine za sve objekte definirane Pravilnikom o energetskom certificiranju zgrada, NN 36/2010.

Bez energetskog certifikata danas ne možete prodati svoj stan ili kuću, a od 01. siječnja 2016 godine i sve nekretnine koje se iznajmljuju će morati posjedovati energetski certifikat!

Ponuda se odnosi za područje cijele Hrvatske - bez otoka! Za otoke je potrebna dodatna nadoplata u dogovoru sa partnerom ( ovisno o dodatnim putnim troškovima )

Svrha energetskog certifikata je pružanje informacija vlasnicima i korisnicima objekata o energetskim svojstvima objekata, potrošnji energije te eventualnim prijedlozima za smanjenje istog ili poboljšanje ukupnih energetskih svojstava.

Kompletna usluga i rješenje na jednom mjestu!


Svaki izdani energetski certifikat od strane poduzeća Abakus vještačenja d.o.o. evidentira se u registru Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja Republike Hrvatske.


NAKON KUPNJE kupona pošaljite sljedeće podatke: ime i prezime osobe koja je kupila certifikat, ime i prezime osobe na čije ime će glasiti certifikat, oib (osobe na koju će glasiti certifikat), adresa prebivališta (osobe na koju će glasiti certifikat), adresa nekretnine za koju se radi certifikat , kontakt broj telefona ili mobitela, KOD i ID KUPONA na e-mail: info@abakus-vjestacenja.hr i dobit ćete termin dolaska!