PodržimoNaše

Proljetni aranžman Istarskih Toplica 3 dana / 2 noćenja za 2 osobe s Punim Pansionom i uključenim bezalkoholnim pićem uz obroke + neograničeno korištenje bazena i sauna, za samo 899 kn!

67 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Istarske toplice smještene su u sjeverozapadnom dijelu Istre, 35 km od Poreča, 10 km od Buzeta! Iznad samog Lječilišta uzdiže se 85 metara visoka nadaleko poznata stijena gorostas, ispod koje se nalazi izvor ljekovite vode Sv. Stjepan!

Ponuda uključuje: 

3 dana, 2 noćenja u smještajnom objektu Mirna*** za dvije osobe na bazi punog pansiona, bezalkoholno piće uključeno uz obroke. 

U cijenu uključeno: 

neograničeno korištenje unutarnjeg bazena Wellness centra, 

30 minuta dnevno korištenje unutarnjeg termalnog bazena, 

neograničen ulaz u svijet sauna (5 vrsta – infra, kromo, finska turska i aroma parna), 

jutarnja gimnastika pod stručnim vodstvom fizioterapeuta,

wi-fi u prostorijama recepcije i bara


Moguća doplata za sobu Superior u smještajnom objektu Sveti Stjepan na recepciji 100,00 HRK / osoba / noć!

‘Mirna’  odgovara standardu 3 zvjezdice, sobe su opremljene centralnim grijanjem, rashladnim uređajima, telefonom i SAT TV-om, bežični Internet dostupan je u prostoru recepcije i aperitiv bara.

Ljekovite vode poznate su po visoko sumpornoj optimalno radioaktivnoj i toploj vodi punoj minerala (13 vrsta) za koju je znanstveno i u praksi dokazano da pospješuje liječenje kroničnih reumatskih bolesti, dermatoloških bolesti, bolesti gornjih dišnih puteva, ginekoloških bolesti i post operativnu rehabilitaciju.

Takva prirodna ljekovitost vode izdvaja Istarske toplice od ostalih europskih termalnih izvora i svrstava ih u na treće mjesto u Europi po kvaliteti vode i ljekovitosti.

Izvor se koristio još u antičko doba. U njegovoj blizini pronađeni su natpisi u kamenu, stari rimski novac i nakit.

Prvi pisani dokumenti potječu iz 1650. godine, kada biskup Tomassini opisuje:

“U motovunskim šumama izvire topla voda sa sumporom, čiji se potok ulijeva u rijeku Mirnu. Seljaci se peru u toj vodi i time liječe reumatizam i razne bolesti kože.”

Prva analiza vode napravljena je već 1858. godine, a rezultati ispitivanja jednaki su današnjima. U to su vrijeme Toplice bile poznate pod imenom «Terme Santo Stefano» te su u stručnim i znanstvenim krugovima preporučane kao jedna od boljih voda u Austro-Ugarskoj Monarhiji.


Po kupnji kupona, ptrebna je najava dolaska i rezervacija putem e-maila: info@istarske-toplice.hr!