Vikend u sunčanom BIOGRADU! 3 dana/2 noćenja s polupansionom uz svečanu večeru ispod peke za 1. svibanj i smještaj u jednom od prelijepih objekata, za 2 osobe i samo 555 kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite vikend 01.-03.svibnja u šarmantnom Biogradu na moru, gradu sa prelijepim plažama i slikovitim uvalama, uz udoban smještaj u jednom od 5 prelijepih objekata i svečanu večeru sa vrhunskim delicijama ispod peke...

Ponuda uključuje: odmor u jednom od 5 objekata na sunčanom Biogradu na moru za 2 osobe

3 dana/2 noćenja za dvije sobe s polupansionom u terminu 01.05. – 03.05.


Svečana večera ispod peke 01.05.


Smještaj je organiziran u slijedećim objektima - KLIKNITE na naziv objekta i otkrijte više!

Apartmani Čančar***

Studio apartmani Vista***

Sobe Marinka***

Sobe Marijana***

Kuća Danijela***

Nakon kupnje kupona potrebno se javiti Sani Toursu radi potvrde rezervacije termina na telefon 023 384 261099 2222 974, ili e-mail: cancar@gmx.at.

Biograd na Moru, grad i luka u sjevernoj Dalmaciji, nalazi se 28 km južno od Zadra, prema popisu iz 2011. godine ima 5.569 stanovnika. Nalazi se na glavnoj magistralnoj cesti Zadar - Split (M2, E65). Osim po svojem kulturnom i povijesnom naslijeđu, Biograd je također poznat po lijepim plažama, slikovitim uvalama i raznim smještajnim pogodnostima. U gradu postoji mnogo restorana s ponudom specijaliteta domaće i međunarodne kuhinje.

Prosječna temperatura zraka u siječnju je 7 °C a u srpnju 24.5 °C.

U neposrednoj blizini nalaze se tri Nacionalna parka: Paklenica, Kornatski arhipelag i Krka, kao i Parkovi prirode Telaščica i Vransko jezero, najveće jezero u Hrvatskoj, bogato slatkovodnom ribom.

Turistički razvoj Biograda počeo je između dva svjetska rata. Prvi gosti, Česi, počeli su dolaziti u Biograd tijekom 1920-tih. Prvi hotel sagrađen je 1935. na mjestu današnjeg hotela Ilirija.