Proljeće na MALOM LOŠINJU! Bogati paket za 2 osobe u Hotelu Manora, Nerezine, uz 3 dana/2 noćenja s buffet doručkom, 2h saune i mountain bikea GRATIS, sve za samo 649 kuna!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite Mali Lošinj - dobitnik Srebrnog cvijeta Europe uz smještaj u turističkom mjestu Nerezine u slatkom obiteljskom Hotelu Manora udaljenom svega 400 m od mora! Djeca do 6 godina GRATIS!

Na otoku Lošinju u turističkom mjestu Nerezine u podnožju brda Osoršćica, 400 metara udaljen od plaže nalazi se HOTEL «MANORA» u vlasništvu obitelji SPIŠIĆ.


Ponuda uključuje:

3 dana i 2 noćenja za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi,

bogati buffet doručak,

korištenje bazena ( ovisi o vremenu) s suncobranima i ležaljkama,

fitness na otvorenom,

mountain bike 2h gratis po osobi (ne po danu),

korištenje saune 2h po osobi (ne po danu).


Polupansion: doplata 79,00 kn po osobi

Kupon vrijedi 02.04. do 15.05.2015., osim za period 01.05-03.05.2015.!

Ako kupac kupi 3 kupona (6 noćenja), hotel poklanja jedno noćenje gratis, tj. 7 noćenje!

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na 051 237 460

Hotel Manora ima 22 moderno opremljene dvokrevetne sobe veličine 25 m2. Sve sobe su klimatizirane, opremljene SAT-TV-om, internetom i telefonom, te imaju prekrasan pogled na morsku pučinu ili na brdo Osoršćicu.

Sadržaji

Hotel sadrži a la carte restoran, hotelski bar, saunu, masažu, fitness, vanjski bazen sa sunčalištem. 

Zahvaljujući izuzetno blagoj lošinjskoj klimi ambijent je idealan za aktivni odmor – vožnju biciklom, duge šetnje uz more ili na brdo Osoršćicu, ronjenje. 

Mali Lošinj

Mali Lošinj je najveće naselje na otoku, smješten je s južne strane lošinjskog zaljeva te je zahvaljujući tom položaju postao značajno pomorsko i trgovačko, a danas i turističko središte.

Smješten je u uvali Augusta, najvećoj zatvorenoj uvali ovoga otočja. Sa 7.000 stanovnika, danas je Mali Lošinj najveći otočni grad na Jadranu. Počeci Malog Lošinja sežu u 12. stoljeće kada je na otok Lošinj došlo dvanaest hrvatskih obitelji nastanivši se u istočnoj uvalici Sv. Martin. Prvi hrvatski doseljenici bili su stočari i poljoprivrednici, kasnije prelazeći na ribarstvo, pomorstvo i brodogradnju selilo se i cijelo naselje prema obali.

Danas je Mali Lošinj jedan od glavnih turističkih centara na Jadranu, poznat u svim europskim turističkim krugovima o čemu svjedoče mnogobrojni vjerni gosti, koji ga posjećuju svake godine iznova.