Smršavite uz pismenu garanciju i vrhunski Figurella PUSH UP program uz 75% popusta u Zagrebu, Rijeci i Zadru! 30 vrhunskih tretmana po najpovoljnijoj cijeni na tržištu!

759 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

30 tretmana vježbanja obuhvaća: 15 vježbanja u termofiziološkom ambijentu, 15 suhih ozonskih kupki, analizu figure i savjete nutricionista o zdravoj prehrani u 3 grada - Zagreb, Rijeka i Zadar.

Postigni željene obline na pravome mjestu!

Istakni svoju ženstvenost!

Osjećaj se poželjnom!

Napokon ostvari svoj cilj!

Probudi dobar osjećaj u svome tijelu i istaknuti senzualnost na pravim mjestima.

Kada jednom prođeš tridesete i uđeš u četrdesete, bez obzira što si uvijek bila vitka i u formi, dolazi period kada majka priroda nije više dovoljna već tvoje tijelo treba pomoć u pomlađivanju. Ono što stvarno trebaš tada nije dijeta i pretjerani sati provedeni na fitnessu, već individualan program s kojim ćeš postati vitka, te dati svome tijelu PUSH UP efekt na mjestima gdje je to potrebno!

FIGURELLA PUSH - UP je velika novost u svijetu Figurella, program kojim postižeš tonicitet na kritičnim mjestima: grudi, bokovi, stražnjica.

Fizička aktivnost je ciljana i usmjerena da preoblikuje tvoje tijelo, prehranom će se vratiti energija a ozonom obogatiti tkivo i stanice kisikom.

Program PUSH – UP nudi 30 tretmana sa redovitim dolaskom 2 x tjedno i individualnim pristupom za svaku ženu.

Očekujemo Vas u Figurella centrima!