PodržimoNaše

LJETNI ODMOR ZA OBITELJ u paviljonima Hotela Riviera u Dramlju kraj Crikvenice! Uživanje u SRCU SEZONE uz 7 noćenja i buffet polupansion za 2 osobe + 1 dijete do 7. godina za 3.499 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ujutro možete popiti kavu ili omiljeno piće na terasi, koja se nalazi nad samim morem, a zatim se spustiti prema plaži i uživati kupajući se i sunčajući. Hotel se nalazi se na mirnome mjestu, izdvojenom od gužve i dalje od prometnih ulica što ga čini idealnim za odmor obitelji s djecom ili gostiju željnih mira.

Ponuda uključuje: 7 noćenja sa uključenim buffet polupansionom za 2 osobe u paviljonima Hotela Riviera 2*/Dramalj kraj Crikvenice.


Jedna osoba može kupiti i spojiti 2 kupona te boraviti u Hotelu 14 dana :)


Hotel Riviera 2* nalazi se u Dramlju, odmah kraj Crikvenice i smješten je na samoj obali. Ujutro možete popiti kavu ili omiljeno piće na terasi, koja se nalazi nad samim morem, a zatim se spustiti prema plaži i uživati kupajući se i sunčajući. Hotel se nalazi se na mirnome mjestu, izdvojenom od gužve i dalje od prometnih ulica što ga čini idealnim za odmor obitelji s djecom ili gostiju željnih mira.

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom termina na telefon 01/6233 760 ili mail crv@globalnet.hr, a nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije uz KOD kupona na mail: crv@globalnet.hr

Hotel raspolaže sa 42 sobe od kojih je većina okrenuta prema moru, klimatiziranim restoranom i prostorom recepcije, barom s otvorenom terasom iznad samog mora, te parkiralištem ispred hotela. 

Doručak, ručak i večera poslužuju se na bazi švedskog stola, u restoranu s prekrasnim pogledom na more. Sve sobe su renovirane i opremljene novim namještajem. 

Plaže u podnožju hotela su nadohvat ruke i prilagođene su svakome, možete birati između betonske, stjenovite ili pak šljunčane plaže.  

Navečer gosti mogu uživati u prekrasnom zalasku sunca i pogledu na svjetla koja se pale u gradićima na otoku Krku ili se prošetati šetnicom koja uza samo more vodi sve do Crikvenice. 

U blizini hotela je i stara primorska kućica u kojoj se organiziraju različite "fešte". U blizini su i sportska igrališta te Adrenalinski park. 

Ova destinacija poznata je po bogatoj ponudi izleta, tako svoj boravak možete uljepšati jednim od izleta. Najčešće su to izleti na Krk, vožnje brodicama do Krka i degustiranje kvalitetnih lokalnih domaćih proizvoda. Blizu su i Plitvička jezera, te je moguće posjetiti i Sjeverni Velebit, Risnjak, špilju Biserujku na Krku, Rab.