PodržimoNaše

Posjetite grad heroj, Vukovar, uz 1 ili 2 noćenja s doručkom za dvoje u privatnom smještaju uz Dunav, već od 250 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite vrhunski odmor u privatnom smještaju na samoj obali Dunava, Biseru Dunava, tek nekoliko minuta udaljenom od Vodotornja - simbola obrane grada!

Profesionalnost, gostoljubivost i visoka razina usluge, omogućit će da Vaš boravak u Biseru Dunava bude poseban doživljaj te neka Biser Dunava bude Vaše mjesto opuštanja, poslovnih uspjeha i susreta te ugodnih druženja i trenutaka.

Kapacitet objekta je 6 opremljenih soba s kupaonicama, blagovaonom za doručak, besplatan WI-Fi, garažom za smještaj bicikala i pripadajućom radionicom za popravak bicikala, parkiralištem, voćnjakom uz rijeku Dunav s raznovrsnim sezonskim voćem koje Vam stoji na raspolaganju te zeleno okruženje ljetne terase.

Sve sobe su za nepušače i imaju svoju kupaonicu.

Ponuda uključuje za 2 osobe: 

1 ili 2 noćenja sa doručkom za dvoje u Vukovaru, uz Dunav, u privatnom smještaju "Biser Dunava".

Opcija 1: 1 noćenje za 2 osobe sa doručkom, za samo 250 kn.

Opcija 2: 2 noćenja za 2 osobe sa doručkom, za samo 430 kn.

Što vidjet u Vukovaru?

Dvorac Eltz

Dvorac Eltz je barokni dvorac smješten na obali Dunava čija je gradnja počela davne 1749. godine. Konačan izgled dvorac je dobio početkom 20. stoljeća, a od 1968. u njemu je smješten Gradski muzej Vukovar! Ubraja se među najreprezentativnije objekte baroknog razdoblja na hrvatskom tlu. 

Zgrada je 1991. pretrpjela strašna oštećenja a dvorac je u cjelini obnovljen 2008.-11.

Vodotoranj 

Vukovarski Vodotoranj, visok 50 m i obujma 2200 prostornih metara vode, izgrađen je potkraj šezdesetih godina u tadašnjem gradskom perivoju i izletištu tzv. "Najpar-bašči", na ulazu u vukovarsko naselje Mitnicu. Prema zapremnini i veličini bio je jedan od najvećih objekata tog tipa u Europi. Sve do rata, na vrhu Vodotornja nalazio se restoran s vidikovcem na Vukovar, Dunav i okolno srijemsko vinogorje. Tijekom srpske agresije na Vukovar, Vodotoranj bio je jedna od najčešćih meta neprijateljskog topništva koje mu je nanjelo više od šest stotina oštećenja, a danas predstavlja simbol pobjede i novog života.  

Muzej vučedolske kulture

Između 3000. i 2500. pr. Kr. desnu je dunavsku obalu, krajnji istok Hrvatske, zaposjela indoeuropska populacija koju znamo pod imenom Vučedolska kultura. Isprava je vezujemo uz stočarstvo, a kasnije i po keramičkoj produkciji i prvoj svjetskoj bronci. 

Vučedolska keramika plijeni pažnju savršenim skladom oblika i ukrasa. Najpoznatija keramička posuda je Vučedolska golubica, kultna posuda u obliku ptice, pronađena je 1938. na lokalitetu Gradac.

Arheološki lokalitet Vučedol smješten je uz obalu Dunava (5 kilometara nizvodno od Vukovara) i jedan je od najznačajnijih lokaliteta bakrenog doba. 


Vučedolsko poimanje svijeta iskazano je na njihovim posudama čiji ukrasi nose nebesku simboliku, a na kojima možemo iščitati dnevno rađanje Sunca, planete Veneru i Mars te zviježđa!

Park šuma Adica

Park šuma Adica nalazi se svega 2 km od središta grada te je omiljeno mjesto Vukovaraca za šetnju, rekreaciju i odmor. Prošarana je pješačkim i trim stazama obogaćenim drvenim spravama za vježbanje. U središtu Park šume otvoren je Eko etno klub sa sadržajima tradicijskih obrta, a uskoro će ponuda biti upotpunjena i ugostiteljskim djelom.

Po primitku kupona, obavezna najava na tel: +385 (0) 92 271 7082, uz KOD kupona.