Tko bi rekao da kupanje može imati toliko blagotvornih učinaka..ne samo što ćete se čitav dan kupati u čarobnoj vodi Bizovačkih Toplica već i uživat u ručku za prste polizat i sve već od 39kn!

59 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jeste li čuli za čudotvornu ljekovitost vode iz Bizovačkih Toplica? Bez obzira da li ste se osobno uvjerili u to il ne svakako Vam toplo preporučamo isprobat sve blagodati ove ''zlatne'' vode...

Izaberite između 2 ponude (za 1 osobu):

Ponuda 1 uključuje (za 1 osobu): 

cjelodnevno kupanje u 2 termalna bazena, 

ručak - šaran u sucokretu (prženi šaran u suncokretovim sjemenkama, povrće na maslacu, pire s češnjakom i čaša vina kuće - Iločka graševina ili Kapistran).


Ponuda 2 uključuje (za 1 osobu): 

cjelodnevno kupanje u 2 termalna bazena, 

ručak - lungić u gljivama (svinjski file u umaku od gljiva i slanine, krumpir, povrće na maslacu i čaša vina kuće - Iločka graševina ili Kapistran).


A la carte Nacionalni restoran - uređen u pravom slavonskom stilu već godinama čuva tradiciju slavonske kuhinje, ljubazno i stručno osoblje pružit će Vam vrhunsku uslugu i ispuniti sve želje, za poseban doživljaj okusa predlažemo kušanje vina iz bogate vinske liste restorana.

Priča o Bizovačkim Toplicama kreće od otkrića ljekovite vode...

Tragajući za novim izvorima nafte i zemnog plina u bizovačkom kraju, dana 3. kolovoza 1970. godine iz jedne od istražnih bušotina na sveopće iznenađenje radnika zagrebačkog poduzeća Ina-Naftaplin s dubine od 1862 metra, briznula je vrela voda.

Voda je potekla na bušotini pod radnim nazivom Bizovac-2, smještenoj na livadi, 500 metara južno od željezničke pruge, a 150 metara desno od ceste, koja se ispred Bizovca odvaja od prometnice Našice - Osijek, a vodi do Brođanaca.

Voda se iz bušotine odvodila putem cijevi do obližnjega jarka, koji se nalazio iza kukuruznoga polja, gdje je vrela voda, gotovo vodena para, izbijala na mahove u jakom mlazu na dvije sapnice i padala u jarak.

Na taj način voda se prirodno hladila, tako da je u jarku, udaljenije od sapnice, bila prikladna za kupanje.

Brzinom svjetlosti zemljom se proširio glas o čudotvornoj ljekovitosti bizovačke vode. Njezina ljekovita svojstva privlačila su mnogobrojne namjernike u potrazi za okrijepom i ozdravljenjem.

Gdje se nalazimo?

Bizovačke toplice su toplice (banja) pored mjesta Bizovca u Osječko-baranjskoj županiji (Slavonija, Hrvatska). Nalaze se na kraju bizovačke Sunčane ulice, s lijeve strane županije ceste Ž4067 Bizovac - Brođanci - Čepinski Martinci.

Toplice su redovitim autobusnim linijama povezane s Našicama i Osijekom, a u blizini se nalazi i željeznička stanica Bizovac.