Uživajte u zimskim ljepotama NP Plitvičkih jezera uz 1 ili 2 noćenja za 2 osobe u Hotelu Degenija***! Uz popust do 55% očekuje vas domaći doručak ili ručak dobrodošlice!

123 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u novotvorenom Hotelu Degenija*** uz do 55% popusta, a skijajte se ili sanjkajte na skijalištu Mukinje u okviru NP Plitvička jezera samo 4km udaljenosti od Hotela, a u blizini se nalaze još i Baraćeve špilje, Rastoke, Etno selo Korana te Stari grad Drežnik.

Hotel i restoran Degenija smješteni su na glavnoj cesti D1 u smjeru Zagreb - Slunj - Plitvička jezera, 4 kilometra prije ulaza u Nacionalni park Plitvička jezera, naselje Selište Drežničko. Hotel Degenija novouređeni je objekt kategoriziran sa 3*** te raspolaže sa 20 smještajnih jedinica, recepcijom, doručkovaonom, lobbyem, caffe barom, wirelessom u cijelom objektu te vlastitim parkingom. Tik uz hotel nalazi se i restoran Degenija koji nudi bogat izbor jela.

Ova ponuda uključuje odabir između 2 ponude:  

Ponuda 1: 2 noćenja u comfort dvokrevetnoj sobi za 2 osobe sa doručkom i jednim domaćim ručkom dobrodošlice (juha, glavno jelo i desert)

ili

Ponuda 2: 1 noćenje sa doručkom i pićem dobrodošlice za 2 osobe.

Odabirom ponude 1. - domaći ručak dobrodošlice za 2 osobe u tri slijeda uključuje odabir između:

Juhe:

Goveđa juha
Juha od rajčice
Juha od gljiva

Glavno jelo:

Sarma
Juneći gulaš
Grah s kobasicom ili slaninom
Lički ručak
Špageti bolonjez

Desert:
Palačinke s marmeladom i čokoladom

U našem hotelu možete se istinski odmoriti jer su sve sobe lijepo i moderno uređene te iznimno komforne i udobne, a sam hotel okružen je prirodnom idilom koja jamči opuštenost i mir.

Ukoliko planirate posjetiti NP Plitvička jezera i uživati u čarima prirode, hotel Degenija savršen je izbor za prenoćiti jer je smješten svega 4 km od ulaza u NP Plitvička jezera. U blizini se nalaze i Baraćeve spilje udaljene 10 km te vodeničarsko naselje Rastoke u Slunju udaljeno 20 km od nas. Preporučujemo i izlet u prelijep grad Bihać u susjednoj BiH udaljen 30 km od nas.

U blizini posjetite: NP Plitvička jezera, Baraćeve špilje, Rastoke - Slunj, Etno selo Korana, Stari grad Drežnik.

Područje Plitvičkih jezera i Rakovice iznimno je pogodno za aktivni odmor; pa tako kod nas možete iznajmiti bicikl te istraživati čari našeg kraja po označenim biciklističkim stazama, šetati šetnicama, a tijekom vrućih ljetnih dana možete se okupati u rijeci Korani koja teče u blizini našeg hotela i restorana (400 m), dok se zimi možete sanjkati i skijati na Skijalištu Mukinje koje je udaljeno 6 km od nas!

Sve dodatne informacije možete dobiti od našeg ljubaznog osoblja na recepciji hotela.

Ne postoje riječi kojima se može opisati sva ljepota i sklad ovog područja, stoga dođite, osjetite i doživite djelić iskonske, netaknute prirode.

CrnoJaje preporuča prije kupnje kupona provjeriti željeni termin i napraviti predrezervaciju, te nakon kupnje i primitka kupona potvrditi rezervaciju. Kupone nije moguće iskoristiti u periodu od 25/12/2012 do 04/01/2013.