PodržimoNaše

Preukusna plata ''Lava'' u Barell restoranu iz Sesveta! Nudi spoj vrhunskih delicija poput domaćeg ramsteka, Country steaka, rolane piletine u domaćem špeku...za 2 osobe i samo 135kn!!

46 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Predani smo pružanju izvanredne usluge i stvaranju ugodnog, modernog ambijenta u doticaju s tradicijom pripreme hrane i pića koje zadovoljava najviše standarde kvalitete. Mi u Barrelu se trudimo da je svaki trenutak kod nas, trenutak inspiracije koji ćete podijeliti s Vašom obitelji, prijateljima i poslovnim partnerima. Naša vizija je biti mjesto gdje ćete zaboraviti na vrijeme, ali nikada svoje najdraže..

Ponuda uključuje: Platu Lava za 2 osobe u Barell Restaurant, Caffe Bar& Rooms u Sesvetama.

Plata ''Lava'' uključuje: 

Domaći ramstek s krauterbutterom i domaćiim njokima od mrkve i špinata, 

Country steak s pršutom i sirom, zapečen u krušnoj peći, 

rolana piletina u domaćem špeku, punjena mozzarellom i tikvicama uz domaće krokete, 

pljeskavica od domaće junetine, punjena mladim kozjim sirom i šampinjonima,

domaći krumpiri s korom.

Nakon kupnje kupona obavezna prethodna rezervacija i provjera termina na telefon:01 2043 216, mob.091/ 404 3257 ili e-mail: barrelzg@gmail.com, uz KOD kupona.

    S ponosom Vam predstavljamo hranu koja je spravljena od najkvalitetnijih domaćih namirnica kako bi Vam pružali jedinstveni gurmanski doživljaj. Svaki dan, naši chefovi pripremaju vlastitu tjesteninu od najkvalitetnijeg brašna domaće proizvodnje, umake, pogače iz krušne peći i odabiru namirnice koje zadovoljavaju najviše standarde kvalitete. 

    Ne bismo Vas ni poslužili s ničim manje kvalitetnim. Sve pizze spravljene su po orginalnoj vlastitoj recepturi iz 1992, uz dozu noviteta koji su u skladu s najnovijim trendovima kulinarstva. Barrel ne bi bio ono što jest bez izvrsnih ljudi koji stoje iza toga; dobavljači svježih i lokalnih namirnica, uvijek raspoloženo osoblje i Vi kao naši gosti!