Proljeće u romantičnom hotelu Kaštel*** - Crikvenica! 2 ili 3 noćenja s polupansionom, neograničenom konzumacijom pića za vrijeme večere, kava i kolač... sve za 2 osobe i već od 699kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obavijen dahom prošlosti, smješten uz samo more i u centru Crikvenice, romantični hotel Kaštel*** pruža pravo utočište za bijeg od stresnog života! Nastao je preuređenjem pavlinskog samostana iz 14. stoljeća te postao jedan od simbola crikveničkog turizma!

Izaberite između 2 ponude smještaja za 2 osobe u hotelu Kaštel***, Crikvenica:

Ponuda 1 uključuje (za 2 osobe)

3 dana uz 2 noćenja s doručkom i večerom (polupansion), 

neograničena konzumacija pića za vrijeme večere,  

1 x kava i kolač u kavani International,  

1 x ulaznica za početno igranje u Casinu.


Ponuda 2 uključuje (za 2 osobe): 

4 dana uz 3 noćenja s doručkom i večerom (polupansion), 

neograničena konzumacija pića za vrijeme večere,  

1 x kava i kolač u kavani International,

1 x ulaznica za početno igranje u Casinu.


Check in: od 14:00 h, check out: do 10:00 h.


Obavezna rezervacija na telefon 051/241-044 ili na mail kastel@jadran-crikvenica.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska


Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje zatvorenog bazena sa toplom morskom vodom u hotelu Varaždin u Selcu (vlastiti prijevoz), besplatan parking - ograničen broj mjesta.

Za ovu ponudu broj soba ograničen te se prodaja vrši sukladno raspoloživosti kapaciteta.


Jeste li znali? 

Crikvenica se nalazi na dohvat ruke posjetiteljima iz Srednje Europe. Smještena je na hrvatskom dijelu Jadranskog mora, poznatom kao Hrvatsko primorje, u dijelu Kvarnerskog zaljeva, svega 35 kilometara od grada Rijeke, središta Županije primorsko-goranske. To veliko prometno čvorište i najveća hrvatska luka ujedno je i najbliži izlaz na more cijele Središnje Hrvatske i velikog dijela Srednje Europe.


Romantični hotel Kaštel *** smješten u centru Crikvenice, uz šljunčanu plažu, pored ušća rječice Dubračine, uz crkvu po kojoj je i grad dobio ime. Nastao je 1988. godine preuređenjem pavlinskog samostana iz 14. stoljeća te postao jedan od simbola crikveničkog turizma. Obavijen dahom prošlosti, smješten uz samo more, pruža pravo utočište za bijeg od svakodnevice i odmor od današnjeg stresnog života.