Plitvička jezera! Odmor u prirodi... zvuči idealno? Ukoliko ste željni sjediniti se sa prirodom i pronaći svoj mir, posjetite resort Turist Grabovac i noćite u tipi šatorima u dvoje, za samo 599kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za one koji žele provesti malo drukčiji odmor, pronaći mir i uskladiti se s prirodom u ponudi imamo nešto potpuno novo - indijansko selo. Sastavljeno od ukupno 6 tipi šatora napravljenih po uzoru na prave šatore indijanskih plemena, idealno je za pravi avanturistički odmor bilo da dolazite s obitelji, partnerom, prijateljima, kolegama s posla…

Ponuda uključuje: 

2 noćenja za 2 osobe u tipi šatorima, 

večera dobrodošlice za dvije osobe u a la carte restoranu, 

kupon sa 10% popusta za rent a bike

besplatan parking, 

besplatan WiFi.


Svaki tipi šator može udobno smjestiti do 4 odrasle osobe.Ukoliko u šatoru žele boraviti 3 ili 4 osobe plaća se nadoplata od 90,00kn po osobi koja uključuje i večeru za svaku osobu

     Za one koji žele provesti malo drukčiji odmor, pronaći mir i uskladiti se s prirodom u ponudi imamo nešto potpuno novo - indijansko selo. Sastavljeno od ukupno 6 tipi šatora napravljenih po uzoru na prave šatore indijanskih plemena, idealno je za pravi avanturistički odmor bilo da dolazite s obitelji, partnerom, prijateljima, kolegama s posla… Šatori koje nudimo mogu biti odlična ideja za inovativni školski izlet, motivacijsko-relaksirajući teambuilding, opušteno obiteljsko okupljanje ili pak veselo druženje s prijateljima. U neposrednoj blizini indijanskog sela nalazi se dječje igralište, teren za odbojku na pijesku te novoizgrađeni bazen.

Prepustite se prirodi i provedite nezaboravne trenutke u našem indijanskom selu. Svaki tipi šator ima 4 kreveta, komode za odjeću te stol sa 4 stolice. Šator ima promjer od 5,5 metara te drveni pod i može udobno smjestiti do 4 osobe.

Večera dobrodošlice sastoji se od 3 slijeda i može se izabrati 1 od 4 ponuđena menija

CrnoJaje preporuča prvo provjeriti željeni termin i napraviti predrezervaciju telefonom: +385 47 784 192 ili e-mailom: info@kamp-turist.hr.

OKOLICA

Tražite li prirodne ljepote, poput špilja, rijeka i jezera, netaknute crnogorične šume ili povijesne gradske jezgre iz doba prvih hrvatskih kraljeva, u blizini resorta ‘Turist’ Grabovac možete pronaći sve to, i više. Stanovnici toga kraja iznimno su ponosni na očuvanje starih zanata te proizvodnju suvenira i ukrasa.  NP Plitvice te Rastoke odavno su i međunarodno poznate atrakcije. Kako čitava regija nema industrijskih zagađivača, biljni i životinjski svijet iznimno je očuvan.

Jeste li za opušteno poslijepodne u tišini svježega gorskog zraka ili želite biciklom prokrstariti okolnim šumama? Rafting, kanu, paintball, quad, jahanje, biciklizam, trekking ili hiking?  Za one sklonije opuštenom odmoru u prirodi organiziramo izlete na NP Plitvice, NP Sjeverni Velebit te u mjesto Rastoke.

NP Plitvička jezera

Resort ‘Turist’ Grabovac udaljen je svega 8km od Nacionalnog park Plitvička jezera.

Plitvička se jezera ubrajaju u najljepše prirodne znamenitosti Europe. Ukupno 16 jezera modrozelenu boju duguje taloženju kalcijeva karbonata, a guste šume i netaknuta priroda ponegdje preuzimaju prašumske elemente. Uz mnogobrojne vrste ptica i sitne divljači, u Parku ima srna, medvjeda, vukova, divljih svinja, divljih mačaka, a u vodama pastrva. Kilometarske staze za obilazak nadopunjuju se drvenim mostićima, a obilazak je organiziran i turističkim vlakićima. 

Najvećim jezerom Kozjak voze električni brodovi koji povezuju Gornja i Donja jezera. Prošećite ovim rajem na zemlji u bilo koje doba godine, jer svako je čarobno na svoj način. Vrata Plitvica otvorena su za posjetitelje do 19 sati tijekom proljetnih i jesenskih mjeseci te do 20 sati tijekom ljetne sezone.