PodržimoNaše

Opuštanje na bazenima, uz sunce, more i Hotel Mediteran*** u CRIKVENICI! 2, 3 ili 7 noćenja na bazi polupanisiona + korištenje bazena, već od 849 kn! Kupon vrijedi čak do 30.06.2015.!

36 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smješten uz samo more a od centra Crikvenice udaljen svega 500m, hotel Mediteran*** idealna je destinacija za sve one koji žude za morem, suncem, opuštanjem u bazenima, kao i za one koji vole dobre popuste!

Ponuda uključuje:

Hotel Mediteran***, Crikvenica -  

Smještaj u u dvokrevetnoj sobi (klima/SAT TV) uz polupansion (doručak i večera se poslužuju kao švedski stol) te korištenje unutarnjeg bazena (do 15.06.) i vanjskog bazena (od 15.06.).

Izaberite između 3 opcije smještaja:

Opcija 1: 2 noćenja uz 2 polupansiona

Opcija 2: 3 noćenja uz 3 polupansiona

Opcija 3: 7 noćenja uz 7 polupansiona

Hotel Mediteran raspolaže s više od 160 soba i 3 apartmana, restoranom, snack barom na plaži, liftovima i parkiralištem. Odmah ispod hotela se nalazi hotelska plaža, a u sklopu hotela su otvoreni i zatvoreni bazen. Osim toga, hotel nudi masažu, saunu, suncobrane i ležaljke za plažu i bazen uz dodatnu nadoplatu. 

Sve sobe s pogledom na more imaju balkon, dok na park strani neke sobe imaju balkon, a neke nemaju balkon. 

Po primitku kupona, obvezna rezervacija termina unaprijed na e-mail:  mistral@ri.t-com.hr!

CRIKVENICA

Crikvenica se nalazi na sjevernom Jadranu, 35 kilometara jugoistočno od Rijeke, odnostno 200 km sjeverozapadno od Zadra, odnosno 165 km jugozapadno od Zagreba.


Više o tome kakva događanja Vas očekuju u prekrasnoj Crikvenici, pogledajte ovdje!