PodržimoNaše

MAKARSKA RIVIJERA - Hotel Plaža***/Drašnice Vas poziva na 7 noćenja s polupansionom u sobi s pogledom na more, sve za 2 osobe uz super uštedu! Djeca do 3 godine GRATIS!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Plaža nalazi se u malom priobalnom naselju Drašnice koje pripada Makarskoj rivijeri, samo desetak kilometara od Makarske!

Ponuda uključuje:

8 dana uz 7 noćenja s doručkom i večerom, u dvokrevetnoj sobi s pogledom na more + besplatan WIFI + besplatan parking, sve za 2 osobe.


Jedna ležaljka po sobi uključena u ponudu.


Mogućnost organizacije izleta (minimum 20 pax): izlet u Makarsku sa brodom 50 kn po osobi (plaćanje na licu mjesta); cjelodnevni izlet na otok Hvar 150 kn po osobi (uključena hrana i piće)(plaćanje na licu mjesta).

Hotel je malena oaza mira, idealna za parove, obitelji te sve one koji su željni spokoja, prirodnih ljepota i uživanja u samom šumu morskih valova i galebova.

Prije kupnje kupona molimo provjeriti raspoloživost na e-mail: plazhahotel@gmail.com. Po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail plazhahotel@gmail.com.

Mjesto ima oko 300 stanovnika, a njegova veličina i jedinstven položaj, između mora i planine Biokovo, daju mu unikatan karakter i čine ga savršenim mjestom za odmor.

Bistro more i osunčane plaže u Drašnicama, istinske mediteranske ljepotice, otkrivaju svu raskoš netaknute prirode. Idealno okruženje za bijeg od svakodnevice i odmor uz brojne prirodne blagodati i povijesne znamenitosti kojima ovo mjesto obiluje.

Hotel Plaža smješten je na samoj rivi u Drašnicama, samo 10 m od plaže, pa otud i njegov naziv. Nalazi se u neposrednoj blizini borove šume koja stvara prirodni hlad i otkriva veličanstven pogled na Jadransko more. 

U sklopu hotela posluje i restoran sa velikom terasom na dvije etaže u kojem možete uživati u različitim jelima pripremljenima po vrhunskoj recepturi.