PodržimoNaše

KRK - Odmor za umirovljenike i obitelj! Izaberite između 4 ili 8 dana u prekrasnom Hotelu Delfin 3* s PUNIM PANSIONOM za 2 odraslih (min. 55 god.) + 2 djece, već od 1299 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite između 3 ili 7 noćenja za 2 odrasle osobe (od kojih je bar jedna starija od 55 godina) + 2 djece do 11,99 godina GRATIS te uživate u proljeću pa čak i prvom ljetnom kupanju u Omišlju na Otoku Krku! Opcija sa 7 noćenja uključuje i 1 večeru sa živom glazbom te izlet brodom za cijelu obitelj! Kupon vrijedi čak 14.05.-12.06.2015.!

HOTEL DELFIN OMIŠALJ*** udaljen je samo 20 m od mora, okružen mediteranskim raslinjem, smješten u mirnom dijelu gradića Omišalj na otoku Krk. 

Ponuda uključuje 2 opcije na odabir:

Opcija 1: 4 dana/3 noćenja sa uključenim punim pansionom za 2 osobe (od kojih je bar jedna starija od 55 godina) u Hotelu Delfin 3*

Opcija 2: 8 dana/7 noćenja sa uključenim punim pansionom za 2 osobe (od kojih je bar jedna starija od 55 godina) u Hotelu Delfin 3*


Dvoje djece do 12.godina GRATIS!

Ponuda se odnosi isključivo na SENIORE i članove obitelji (minimalno 1 osoba iznad 55. godina)

Kupon vrijedi za 2 osobe (od kojih je bar jedna starija od 55 godina) + 2 djece do 11,99 godina


Puni pansion uključuje: doručak, ručak i večeru. Uz svaku večeru jedno piće uključeno u cijenu (0,2 l vina , 0,2 l soka ili 0,2 l piva)


Ponuda dodatno uključuje kod boravka 8 dana/7 noćenja: 
1 svečana večera sa živom glazbom kod boravka 8 dana/7 noćenja; Izlet brodom Krk-Vrbnik uz degustaciju vina i rakije (1x izlet), sportska i zabavna animacija

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom termina na telefon 01/6233 760 ili mail crv@globalnet.hr, a nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije uz kod kupona na mail: crv@globalnet.hr

Sobe i usluga

U hotelu je 48 soba, veliki restoran, lift, bar, terase, besplatan parking za goste hotela i dječje igralište. Sef je dostupan na recepciji hotela. Sobe: 2-, 3-, 4-krevetne sa kupaonicom (WC/tuš), balkon, klima, TV, Internet. Posteljina i ručnici uključeni su u cijenu. Prehrana u obliku švedskog stola.

Omišalj

Gradić smješten 3 km od Krčkog mosta, sa bogatim kulturno-povijesnim naslijeđem koje se proteže još od doba prapovijesti. Hrvati naseljavaju otok Krk u VII.st., a u srednjem vijeku Krkom vladaju Krčki knezovi, od kojih su najslavniji Frankopani, koji su uvelike pridonijeli očuvanju i promoviranju hrvatskog jezika i glagoljice te očuvanju kulturne baštine. Nakon pada Venecije i vladavine Napoleona otokom vlada Austro-Ugarska, koja donosi napredak u školstvu, zdravstvu i ekonomskom razvoju. Potkraj XIX.st. 

Omišalj bilježi prve skupine gostiju, a samim tim dolazi do porasta turističke ponude. Počinju se održavati kulturne manifestacije, od čega valja spomenuti prvi Krčki festival koji se sada održava pod imenom Festival folklora otoka Krka. Od muzeja tu su Spomen dom krčkog folklora, Galerija Lapidarij i Malakološka zbirka, a tijekom ljetne sezone u Omišlju se gotovo svakodnevno odvijaju razne prigodne manifestacije, koncerti i izložbe.

Bogata turistička ponuda, lokacija (blizina mosta, zračne luke i grada Rijeke) i blaga mediteranska klima čine Omišalj jednom od privlačnijih turističkih destinacija na Kvarneru.