PodržimoNaše

PONUDA izletišta i vinotočja ''VINIA'' obitelji Šapić I CRNOG JAJA POVODOM TEREZIJANE! Seoska idila u blizini Bjelovara! 1 noćenje, bogata večera i degustacija vina... za 2 osobe i uz čak 50% popusta!

24 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Blizu Bjelovara, a ipak dovoljno daleko da osjetite atmosferu seoskog života, prekrasne prirode i svježeg zraka smjestilo se Izletište i vinotočje "Vinia" obitelji Šapić! Opustite se, uživajte u jelima iz tradicionalne kuhinje, popijte čašu vina od grožđa s bilogorskih obronaka i ugodno se zabavite!

Na prekrasnim brežuljcima, nedaleko grada Bjelovara, smješteno je Izletište i vinotočje ”Vinia obitelji Šapić, a čiji su članovi Livia, Laura, mama Tajana i tata Saša.  

Udaljeni smo samo 4 kilometara od grada u pravcu Đurđevca, a točna lokacija nam je malo prigradsko mjesto Puričani. 

Uz selo prostiru se vinogradi s kojih se pruža panoramski pogled na Bjelovar i prekrasne zelene šume bjelovarsko – bilogorskog kraja. 

Ponuda uključuje za 2 osobe: 

1 noćenje u dvokrevetnoj sobi "Midnight Rain" ili "Quin Marry", 

Večera za 2 osobe: Plata Vinia  (1 zagrebački pileći, 2 kom vratine,6 mesnih uštipaka, salata + palačinke)


GRATIS: Degustacija 4-6 vrsta vina domaće proizvodnje.

               Degustacija u obiteljskom vinskom podrumu.

Sobe u našoj ponudi - Midnight rain i Quinn Marry imaju dva kreveta koji se mogu spojiti u veliki bračni krevet, TV, klima uređaj, Internet, kupaonicu sa hidromasažnom tuš-kadom i terasu.

Vinski podrum sastoji se od glavnog prostora u kojem su inox bačve zapremina od 40 do 9.000 litara. U velikim inox bačvama odvija se maceracija i fermentacija u kontroliranim uvjetima te čuvanje vina. Drugi manji dio vinskog podruma je dio sa drvenim hrastovim barrique bačvama, arhiva i vinska banka sa sefovima za čuvanje vina. Strastveni sakupljači vina mogu iznajmiti sef i u njemu čuvati svoja vina u podrumskim uvjetima.

Vina iz vlastite proizvodnje koje nudimo možete vidjeti ovdje!

Obavezna rezervacija sata unaprijed putem e-maila: info@vinia.hr ili broja tel.: 091/484-7300 ili 043 636 206, uz ime i prezime te ID broj i kod kupona.