PodržimoNaše

Fantastic Zagreb Film festival samo na Crnom jaju!!! 5. po redu film festival u periodu 26.06.-04.07.2015. na nekoliko različitih lokacija u Zagrebu i za samo 75 kn razveselit će i najizbirljivije!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Festival se održava na više lokacija u gradu Zagrebu! Ponuda vrijedi isključivo u terminu 26.06.-04.07.2015.!

Ponuda uključuje: festivalsku ulaznicu za Fantastic Zagreb film festival na više lokacija u Zagrebu, za 1 osobu.

Ova ulaznica vrijedi za sve lokacije i sve filmove OSIM dvije projekcije na Medvedgradu.

Nakon kupnje kupona obavezno na e-mail: info@fantastic-zagreb.com poslati sve potrebne podatke, KOD kupona te fotografiju lica za izradu festivalske ulaznice. Nakon potvrde ulaznicu ćete moći preuzeti na blagajni u kinu Europa.

Kupon vrijedi za cijeli period festivala u terminu 26.06. do 04.07.2015.

Fantastic Zagreb Film Festival, jedini festival fantastičnog filma u cijeloj regiji, krajem lipnja i početkom srpnja svake godine filmofilima i ljubiteljima fantastike i ove godine donosi prave filmske poslastice. U devet festivalskih dana, zaljubljenici u fantastiku i srodne žanrove – znanstvenu fantastiku, horor, triler, suspens, eksperimentalni film, začudnu dramu, itd – moći će pogledati niz intrigantnih i zanimljivih filmova uključujući i poslastice proslavljenih autora.

Prošlogodišnje izdnje Fantastic Zagreb film festivala odvilo se od 27.6. do 5.7. 2014. na dvije lokacije: Ljetna pozornica kina Tuškanac - legendarno zagrebačko ljetno kino koje nakon desetljeća pauze već treću godinu poziva Zagrepčane na noćna uživanja u filmskim poslasticama i CineStar Zagreb Branimir Centar. Kino Europa ugostila je naš bogat popratni program panela, predavanja i radionica te Kratki program. U kinu Europa bio i naš info i press centar, festivalski meeting point-u filmofila, filmaša, novinara, gostiju, publike i svih ljubitelja Fantastic Zagreba i fantastičnih filmova. Osim filmskog programa nudimo i mnoga zanimljiva iznenađenja što smo ove godine priredili u obliku posebne projekcije na Medvedgradu koja je ostvarila velik uspjeh i privukla brojne zadovoljne posjetitelje.

Naša želja bila je da grad Zagreb dobije ne samo veliki žanrovski filmski festival već i prvi open air filmski festival te da kroz niz atraktivnih projekcija i događanja grad saživi s festivalom i obrnuto. Na taj način obogatili smo kulturnu i ljetnu turističku ponudu Zagreba, uz naglasak na Gornji Grad i stare zagrebačke legende kao što su Grička vještica, Krvavi most i dr!