PodržimoNaše

Karting groznica u Zagrebu! Skupi ekipu i provjeri tko je najbrži u Karting Areni na Zagrebačkom Velesajmu uz popuste do čak 57%! Kupon vrijedi do 15.09.2015.! Testiraj novi dio staze!!!

2087 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite jednu od 3 opcija, uz popuste od 40% do 57%! I zapamtite, VIŠE VOŽNJI = VEĆI POPUST! Uživajte u prvoj "indoor" stazi u Hrvatskoj, uz uporabu kacige, higijenske potkape, zaštite prsnog koša i vrata, rukavica i kombinezona..

Testirajte svoje vozačke sposobnosti na jednom je od najvećih INDOOR kartodroma u ovom dijelu Europe.

Uz uporabu kacige, higijenske potkape, zaštite prsnog koša i vrata, rukavica i kombinezona, te nakon tehničkog brifinga biti ćete više nego spremni za rušenje svih rekorda ostvarenih na ovoj stazi!

Prije nego što stisnete KUPI izaberite između 3 opcije:

Opcija 1 (za 1 osobu): 1 karting vožnja (10 min), uz 40% popusta  

Opcija 2 (za 1 osobu): 3 karting vožnje (3 x 10 min), uz 47% popusta 

Opcija 3 (za 1 osobu): 5 karting vožnji (5 x 10 min), uz 57% popusta  

Prva "indoor" staza u Hrvatskoj plod je iskustava i znanja Paola Gagliardinija, europskog i talijanskog karting prvaka te upravitelja većih europskih indoor karting centara. Staza širine od 6,0 do 8,0 m jamči idealan kompromis između zahtjeva i zabave.

Dok početnicima osigurava brzo upoznavanje kartinga, poznavatelje tjera u poboljšavanje postojećih tehnika vožnje. Staza je zaštićena odgovarajućim barijerama i apsorpcijskim sustavom, dok vozna površina jamči jednakomjerno držanje guma pomoću podnog premaza F1.

Staza je duga 365 m, a široka između 6 i 8 m. Stručno izabrana trasa s podnim premazom, koji simulira držanje pneumatika na stazi Formule 1, jamči izuzetne ugođaje sportske vožnje.

Go-kart flota sastoji se od 20 vrhuskih go-kart vozila vodećeg svjetskog proizvođača trkaćih go-kart vozila, SODI i CRG u kojima će se i početnici osjećati kao profesionalni vozači.

Sva su vozila opremljena transponderima koji automatiziraju najpreciznije mjerenje vremena i praćenje svih rezultata. Tijekom same vožnje, na semaforu na stazi možete vrijeme svakog kruga, a nakon vožnje proučite i usporedite svoje rezultate na ekranima i ispisu rezultata.

   

Vožnja je još uzbudljivija na vanjskom dijelu staze! Svježe obnovljena podloga i moderne barijere pružaju nezaboravan osjećaj brzine i adrenalina! Vanjski dio staze produžuje krug za dodatnih 160 metara tako da je sada još veći izazov ostvariti dobro vrijeme kruga.

 

Stazu osvjetljuju reflektori tako da nema straha za vožnju u noćnim satima. U slučaju kiše ili drugih tehničkih razloga vanjski dio staze se zbog sigurnosti vozača zatvara i vožnje se nastavljaju na indoor dijelu.

Odmah nakon vožnje na svoju e-mail adresu ćete svoje rezultate i poveznicu na web aplikaciju putem koje možete pratite svoje i rezultate svojih prijatelja! 

Savjet! Nemojte čekati zadnji tjedan kako bi iskoristiti vožnje, već kupon iskoristite što prije da biste izbjegli gužve i višesatna čekanja koja su uobičajena zadnjih par dana do isteka vožnji.