PodržimoNaše

Magic Well - Prvi 30 minutni fitness samo za žene u Hrvatskoj!Mjesec dana neograničenog treniranja + upisnina na čak 12 lokacija u 7 gradova, do 82% popusta za sve nove članice!

35 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 584 kn
Ušteda 82%
Cijena 105 kn

Zagreb (Trešnjevka, Jarun, Dugave, Peščenica i Dubrava ), Zadar, Split, Sesvete, Samobor, Karlovac i Dugo Selo! Izaberite grad i lokaciju koja vam najviše odgovara! Sve vježbe su jednostavne, izmjenične i djelotvorne – da bi se Vi bolje osjećali u svome tijelu uz najveći lanac fitness u hrvatskoj!

Sprave za trening su posebno djelotvorne i istovremeno blage za zglobove, pospješuju visoku potrošnju kalorija i smanjuju postotak masnoće u tijelu, zatežu muskulaturu i stabiliziraju kralježnicu i zglobove.

Specijalne vježbe dodatno aktiviraju kardiovaskularni sustav, te pospješuju koordinaciju i pokretljivost.

Sve vježbe su jednostavne, izmjenične i djelotvorne – da bi se Vi bolje osjećali u svome tijelu.

ZAGRIJAVANJE – omogućava vašem tijelu da se pripremi za trening.

VJEŽBE SNAGE – razvijaju i zatežu mišiće i na taj način nastaju opzimalni uvjeti za pojačanu potrošnju energije i dobru figuru.

AEROBNE VJEŽBE – pomažu pri sagorijevanju masnoća u tijelu, treniraju kardiovaskularni sustav i izmjenu tvari u tijelu.

VJEŽBE ISTEZANJA – poboljšavaju pokretljivost i držanje tijela.

HLAĐENJE – umiruju tijelo i pospješuju regeneraciju nakon treninga.

Iskustvo i provedene studije pokazuju da je :30 minutni trening dovoljan za ostvarivanje željenih poboljšanja. Ukoliko već imate barem malo iskustva u fitnessu, tada ćete se sigurno makar na kratko zapitati dali se u većini takvih studia trenira dvostruko ili čak trostruko više. Međutim, kada točno sagledate i usporedite brzo će vam postati jasno zašto je to tako: kod naših :30 minuta radi se o netto vremenu treniranja. Tu se od vas zahtjeva rad bez prekida za razliku od fitness studia u kojima uvijek postoji vrijeme čekanja između sprava što produžuje trening.

Optimum se sastoji u tome da tri puta tjedno izvodite :30 minutni kružni trening. Pri tome je prije svega važno da trening rasporedite ravnomjerno preko tjedna. Dakle, trebali bi trenirati svaki drugi, odnosno najkasnije svaki treći dan da bi trening dao ciljane rezultate. To ne znači da ne trebate trenirati dva dana uzastopce ili čak svakodnevno.

DOBRO JE ZNATI
30 minuta koncentriranog treninga je dovoljno.
Najbolje efekte donosi trening 2- do 3-puta tjedno.
Tjedne treninge potrebno je ravnomjero raspodijeliti, jer se tek tada može ostvariti optimalna regeneracija.