Last minute mršavljenje!!! Smršavite i oblikujte tijelo brzo i efikasno uz čak 28 tretmana u salonu Vabela u Zagrebu u Shopping centru Prečko (2.kat) za samo 599kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Garantirano smršavite i oblikujte tijelo! Uz 28 last minute tretmana: lipolaser, vakum, pressoterapiju, radiofrekvenciju, body former, termo deku i body wrapping smršavite i oblikujte tijelo uz brze rezultate!! Kupon vrijedi do 15.07.2015.!

    Idealna kombinacija tretmana za savršene i brze rezultate! Bezbolnim i vrhunskim tretmanima za mršavljenje razbijte masne stanice i riješite se celulita, po super cijeni! 


Ponuda uključuje: 

28 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela na lokaciji Prečko: 

4 x lipolaser, 

4 x vakum, 

4 x pressoterapija, 

4 x radiofrekvencija, 

4 x body former, 

4 x termo deke, 

4 x body wrapping.  


Sa prvim tretmanom se mora započeti najkasnije do 01.07.2015., a svi tretmani se trebaju iskoristiti do 15.07.2015.

Nakon kupnje kupona obavezna prethodna najava i rezervacija termina na telefon: (01) 5614110, uz KOD kupona po primitku.

Kupon se može iskoristiti na lokaciji: Salon Vabela Shopping centar Prečko, 2 kat.


LIPOLASER  je tretman najnovije tehnologije, kojim se topi masno tkivo i celulit uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake, a preporučuje ga slavni dr. Oz!

Koristi najbrži, najjednostavniji i najsigurniji način smanjivanja masnih naslaga, ali bez nuspojava na druga tkiva. Uklanja samo masne stanice, ali ne i „vodu“ u našem tijelu. Uvidjet ćete i osjetiti savršen učinak u oblikovanju tijela u kratkom vremenu.

Funkcije:

gubitak težine i oblikovanje,

pomlađivanje kože i njega.

Sigurnost: ne invazivni hladni laser, bez nuspojava.

Brzina: samo jednim tretmanom, obujam tijela može se smanjiti.

Može se primijeniti na bilo koji dio tijela bez ograničenja.


PRESSOTERAPIJA čisti tijelo od otpadnih proizvoda metabolizma i poboljšava prokrvljenost te opskrbu tkiva kisikom i hranjivim tvarima, što djeluje blagodatno i opuštajuće. Pomaže cirkulaciji, povećava protok krvi i kisika kroz tkiva te ojačava fiziološku funkciju zalistaka vena i limfnih žila.


TERMO DEKA ili 'špek tretman' ubrzava metabolizam, topi preostali celulit i masnoće, pomaže finom oblikovanju tijela i izlučuje nakupljene toksine. Funkcionira na način da se na kritične dijelove tijela nanese poseban preparat, nakon čega se tijelo omota specijalnom folijom koja se zagrijava. Zagrijavanje osigurava topljenje viška i fino oblikovanje.


BODY WRAPPING je tretman zamatanja tijela u foliju koje se prethodno namazalo specijalnim kremama. Rezultat boddy wrappinga je uklanjanje celulita, povećana elastičnost kože i izbacivanja štetnih toksina iz tijela. 


VAKUMSKA KAVITACIJA je neinvazivan i bezbolan tretman koji ujedinjuje efekt vakuma i kavitacije, te omogućava brzo, sigurno i učinkovito uklanjanje lokalnih masnih naslaga i oblikovanje tijela (trbuh, stražnjica, bokovi, bedra, koljena, ruke ) bez dugotrajnog oporavka, oteklina, edema ili alergija. Rezultati kavitacije vidljivi su već nakon prvog tretmana (1 do 4 cm u opsegu) a daljnim se tretmanima rezultati dodatno popravljaju. 


RADIOFREKVENCIJA je revolucionarna, neinvazivna metoda uklanjanja celulita, smanjivanja obujma, preoblikovanja tijela i zatezanja kože. Kolagen je glavni protein vezivnog tkiva, ima veliku sposobnost rastezanja i vraćanja u prvobitno stanje. Njegova razgradnja i slabo obnavljanje dovode do pojave bora, opuštenosti kože lica i tijela te stvaranja celulita. Dubinskim kontroliranim zagrijavanjem potkožnog tkiva dolazi do obnavljanja postojećeg kolagena i stvaranja novog.


BODY FORMER je aparat koji niskofrekventnih strujama djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikrocirkulaciju i otklanja narančinu koru.