PodržimoNaše

Želite osvježiti svoje lice bez nasilnih intervencija, riješiti se bora ili akni?!! 3 radiofrekvencije lica u Varaždinskom Salonu Touch, za samo 135 kn! Kupon vrijedi do 30.07.2015.!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dođite u Studio za njegu tijela Touch u Varaždinu i počastite sebe tretmanom lica radiofrekventim valovima, uz čak 55% popusta!

Ponuda uključuje: 3 radiofrekvencije lica. 


Kupon se koristi u 3 dolaska.

  

Nakon kupnje kupona potrebno je obavezno rezervirati termin na broj 091 165 3184, uz KOD kupona.

 

Što radimo?

Laganim pilingom, mlijekom i tonikom pripremamo lice za tretman radioferkvencije koja pomaže kod obnove kolagena te podaruje Vašem licu trenutan blic efekt!

Tretmanom lica RF znatno se smanjuju bore na licu i oko očiju, podižu vjeđe i obrve, smanjuje podbradak, smanjuju i sužavaju pore i mašćenje lica te uspješno tretiraju akne.

Smanjivanje bora na licu i oko očiju - RF tretmanima znatno se ublažavaju nazolabijalne bore, bore na čelu i oko očiju, koje se doslovno peglaju. Potiče se obnova starog i proizvodnja novog kolagena, što znatno poboljšava izgled i strukturu kože. Koža dobiva na tonusu, jedrija je, čvršća i napetija, te joj se vraća zdrava, ružičasta boja.

Podizanje vjeđa i obrva - Spuštene vjeđe podižu se u samo nekoliko tretmana, oči postaju otvorenije, drenira se višak tekućine koji se nakuplja zbog nepravilna protoka limfe, pa se smanjuju i otečeni podočnjaci.

Zatezanje opuštene kože - Mlohava i opuštena koža može nastati kao rezultat naglog rastezanja kože ili gubitka masnog tkiva zbog starenja. U oba slučaja dolazi do jakog oštećenja vezivnog tkiva, a često i pucanja kolagenih i elastinskih vlakana. RF valovima moguće je takvu kožu znatno zategnuti i poboljšati joj tonus i napetost zbog regeneracije kolagenih vlakana i vraćanja tonusa kože.

Podbradak - Dubinskim zagrijavanjem masnog tkiva i uništenjem masnih stanica RF valovi znatno smanjuju podbradak, a zbog regeneracije kolagena taj dio kože se zateže, pa se i sam podbradak vidno smanjuje.

Tretiranje akni - RF valovi uništavaju žlijezde lojnice i imaju jak protuupalni učinak koji dovodi do postupna ozdravljenja upalno promijenjenog tkiva. Uz to, smanjuju lučenje sebuma i dovode do sužavanja pora. Osobito dobro djeluju kod hormonalno uvjetovanih akni, a kod ožiljaka dovode do vidnih poboljšanja.

Najbolje od svega je što se sve čari ovog sjajno tretmana mogu vidjeti već 10 dana od početka tretmana.

Misija Studija za njegu tijela "Touch"  je omogućiti našim klijentima da iz salona izađu sa osmjehom na licu – ne samo ljepši nego i zdraviji!