PodržimoNaše

Provjerite svoj vid na vrijeme!!! Oftalmološki pregled za naočale ili pregled za kontaktne leće u Poliklinici Optotim u Zagrebu za 85 kn! Kupon vrijedi do 15.08.2015.!

91 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osigurajte sebi pregled za kontaktne leće sa GRATIS starter paketom za nositelje leća ili za naočale u Poliklinici Optotim! Za pregled se potrebno naručiti zaključno sa 16.08.2015.!

Ponuda uključuje: kompletni oftalmološki pregled za naočale ili pregled za leće u Poliklinici Optotim u Zagrebu.


U cijenu je uključeno: 

kompletan oftalmološki pregled za naočale ili pregled za kontaktne leće: 

biomikroskopski pregled vanjskih dijelova oka,

pregled pozadine oka (širenje zjenica prema procjeni oftalmologa),

ispitivanje vidne oštrine,

po potrebi propisivanje korekcije naočalama ili kontaktnim lećama (izuzev polutvrdih, 

mjerenje zakrivljenosti rožnice, 

mjerenje očnog tlaka.


Izaberite 1 od 2 opcije:

Opcija 1: Pregled za kontaktne leće (meke) u Poliklinici Optotim + start paket za nositelje leća -Starter paket: otopina za održavanje kontaktnih leća, posudica za držanje kontaktnih leća, par kontaktnih leća (koje odgovaraju stranki), edukacija za prve nositelje. 

Opcija 2: Kompletni oftalmološki pregled za naočale  u Poliklinici Optotim.


Nakon kupnje kupona obavezna telefonska narudžba za pregled: 01/4832 395 ili mailom na: poliklinika@optotim.com, uz sve podatke i KOD kupona po primitku.


Pregled je u potpunosti bezbolan. Pacijentice na pregled za kontaktne leće trebaju doći bez šminke. Ukoliko se za vrijeme kompletnog oftalmološkog pregleda ne ustanovi dodatna dijagnostika, isti može biti gotov kroz 10 - ak minuta.

 

Trajanje pregleda: do 45 min. Korištenje usluge se preporučuje svima iznad 15 godina starosti, pogotovo onima koji nose naočale ili kontaktne leće ili osjećaju potrebu za korekcijom vida.