Last minute mršavljenje!!! Brzinski paket mršavljenja i oblikovanja tijela uz 11 tretmana i salon ArteVita iz Varaždina za samo 349kn! Kupon vrijedi do čak 30.07.2015.!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smršavite brzo i efikasno uz 11 tretmana: kavitaciju, EMS elektropolizu, limfnu drenažu, detoksifikaciju i slimline delux saunu! Kupon vrijedi do čak 30.07.2015. i dotad se moraju iskoristiti svi tretmani!

Ponuda uključuje: brzinski last minute paket od 11 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u ArteViti Varaždin.


U cijenu je uključeno: 

3 kavitacije, 

3 EMS elektrolipoliza, 

3 limfne drenaže, 

2 detoksifikacije, 

slimline delux sauna.


Nakon kupnje kupona obavezna najava 7 dana unaprijed na br.tel: 0955070979, uz KOD kupona po primitku.


Tijekom razdoblja trajanja tretmana, preporuča se dodatni unos tekućine, kretanje i ispravna prehrana.


Kavitacija

Kavitacija je liposukcija bez noža. Vidljivi rezultati već nakon prvog tretmana (1-4cm). Oblikovanje trbuha, bokova, bedra, stražnjice, koljena i nadlaktica bez kirurških zahvata i ožiljaka. Neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternativa liposukcije. Precizno odstranjivanje lokalnih masnih naslaga bez dugotrajnog oporavka.


EMS- elektrolipoliza 

Jedinstvenom kombinacijom udruženog djelovanja ultrazvuka i elektromagnetnih valova postižu se funkcionalna i estetska poboljšanja muskulature, tretman mršavljenja, redukcija celulita i limfna drenaža. Istovremenim korištenjem specifično dizajniranih aplikatora koji na sebi imaju ultrazvučne i elektromagnetne pločice, mogu se u samo jednom tretmanu tretirati velike površine tijela. Ova kombinacija daje rezultate na smanjenju masnih naslaga i celulita sa jedne strane i istovremeno jačanje tonusa mišića i kože sa druge. 

Tretmanima smanjivanja obujma ne smanjuje se tjelesna težina, nego se korigira i unapređuje sastav tijela u smislu promjene omjera masnoća i mišićne mase. Tretmanima direktno razgrađujemo celulit i preveniramo nastajanje novog. 

Efekti djelovanja EMS-a:

topljenje masnoće(lipoliza) 

ciljano mršavljenje

razgradnja celulita

ubrzanje limfnog toka

ubrzanje cirkulacije

povećanje tonusa mišića

jačanje tonusa kože

ubrzanje metabolizma. 


Limfna drenaža 

radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.


Detoksifikacija

Kažu da je čistoća pola zdravlja. Stoga očistite svoj organizam od starih dugogodišnjih navika i ne dozvolite da toksini budu ti koji imaju glavnu riječ. Naše tijelo je suvremenim načinom života pretrpano zagađenom hranom, zrakom, vodom i pati od posljedica toga.

Objavite rat i krenete! Osjetiti ćete dobrobit i važnost čišćenja organizma i njegovu iscjeljujuću snagu.


SLIMLINE TEHNOLOGIJE 

(Tehnologije za ubrzavanje metabolizma i gubitak tjelesne težine)

Prva u svijetu u potpunosti integrirana spa kapsula za ubrzavanje metabolizma i gubitak tjelesne težine


Što su SlimLineTM tehnologije za ubrzavanje metabolizma i gubitak tjelesne težine?

SlimLine kapsula predstavlja prvi sustav kapsule s medicinskim učinkom, koji omogućava gubitak tjelesne težine zahvaljujući integriranim sinergističkim tehnologijama: termalnom konvekcijom/ bliskim infracrvenim toplinskim zračenjem, terapijom intenzivnim LED diodama od 30W i 99-postotnim čistim kisikom.

Zašto SlimLineTM kapsule za gubitak tjelesne težine i mršavljenje?


Gubitak tjelesne težine:

SlimLine kapsula ima predprogramirane programe za jednostavne terapije za cjeloviti gubitak tjelesne težine (programi mogu biti tako osmišljeni da omogućavaju različite učinke, tj. za mali, srednji ili znatni gubitak tjelesne težine).


Mršavljenje/oblikovanje tijela:

SlimLine i BodyWrap proizvodi omogućavaju jednostavno i brzo mršavljenje i oblikovanje tijela.


Tehnologija na principu prenošenja vibracija po cijelom tijelu:

masažni motori, koji su ugrađeni u ergonomski ležaj, imaju upravljačke funkcije osjetljive na dodir, čime se omogućava stvaranje prilagodljivih, pulsirajućih, harmoničnih ritmova ili neprekidne, duge i duboke valovne vibracije po cijelom tijelu

mimikom vibracija po cijelom tijelu vježbaju se i stimuliraju pokreti mišića i tkiva, uz minimalno istezanje, zatezanje i gnječenje mišića. Vibrotaktilna stimulacija ima blagotvorni učinak koji se ogleda u oslobađanju stresa, poticanju cirkulacije, rada limfe i relaksacije mišića