Godišnji odmor u omiljenoj turističkoj destinaciji HVARU!!! 8 dana/7 noćenja u Apartmanima Helios, najam za 2-3 osobe, korištenje sportskih sadržaja i bazena hotela Arkada uz 47% popusta!

45 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

O Hvaru oduševljeno pričaju sve apsolutne mega zvijezde koje su ga posjetile! Posjetite ga i Vi uz 7 noćenja za 2 do 3 osobe od 27.06. do 25.07.2015. na omiljenoj hrvatskoj turističkoj destinaciji uz 47% popusta!Ponuda uključuje: 8 dana, 7 noćenja u apartmanu Studio Helios u Starom Gradu na Hvaru, najam za 2-3 osobe. 


Kupci ove ponude ostvaruju slijedeće dodatne pogodnosti: 

besplatno korištenje sportskog centra (tenis, mini golf, igralište za košarku, mali nogomet); 

besplatan transfer iz luke Stari Grad do apartmana i nazad (uz obaveznu najavu);

upotreba sadržaja u hotelu Arkada (300 m udaljeni) uključujući besplatan WIFI na bazenu i lobiju hotela Arkada, bazena sa morskom vodom,

plesna glazba uživo 5 x tjedno; 

besplatan parking.


1 x izlet po izboru hotelskom brodicom (fish picnic ili izlet Bol, ovisno o raspoloživosti).


Mogućnost doplate za polupansion u hotelu Arkada buffet: odrasli 115 kn dnevno, djeca do 12 godina 75 kn dnevno (plaća se na licu mjesta).

Apartmani Studio Helios** predstavljaju budget smještaj u Helios Faros grupi.

Nalaze se tek 100 m od mora i okruženi su zelenilom prirode i mirisom mora. Smješteni na uzvisini, neposredno uz teniske terene i sportske terene. Sobe su s dva, odnosno 3 kreveta s dnevnim boravkom, kuhinjom, tuš/wc i terasom. Postoji mogućnost korištenja pansionske prehrane u restoranu Arkada. Također je u ponudi korištenje svih sadržaja sportskog centra.

Popust za 20% u TAVERNI hotela Arkada i restaurantu VALA u centru grada na hranu!

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom isključivo telefonom na 021 765 866 ili e-mailom helios-faros@st.t-com.hr, uz KOD kupona po primitku.