Ljeto u Podgori!!! Uživajte u ovim vrućim danima uz 3 dana/2 noćenja u Hotelu Sirena**** te polupansion za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi već od 999 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Podgora je najljepša upravo u sezoni! Kupon vrijedi isključivo u terminu 10.06. do 27.06.2015.!

    Podgora je turistička i prirodna oaza ladanjskih snova. Vaša očekivanja ispunit će bogatim okusima mora, toplim dodirima sunca i mirisima bujne mediteranske vegetacije. Smješten između modrih valova i planine Biokovo, na zapadnom dijelu Podgore, na 300m od centra mjesta, svega nekoliko metara od plaže nalazi se Hotel Sirena***.

Ponuda uključuje: 3 dana/2 noćenja u Hotelu Sirena**** u Podgori uz polupansion za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi park strana bez balkona.


Boravišna pristojba uključena u cijenu. Parking uključen u cijenu.

Obavezna rezervacija po primitku kupona ili minimalno 24 sata ranije na mail info@hotelsirena.hr, sa KODOM i ID-em kupona.

 Hotel Sirena klasificiran s 3 zvjezdice, sadrži 45 dvokrevetnih soba balkon morska strana, 24 dvokrevetne sobe francuski prozor park strana te 3 obiteljske sobe, na 3 kata. 


Parking je moguć na zahtjev (gratis). Pozivamo Vas da dođete i uživate u ugodnoj atmosferi,  u diskretnoj eleganciji bara i restorana i u gostoljubivosti našeg osoblja. 

IDEALNA LOKACIJA! Nalazi se stotinjak kilometara od splitske zračne luke i 160 kilometara od Dubrovnika, UNESCO-vog spomenika Svjetske baštine.

Otvoreni bazen opremljen je ležaljkama na kojima možete uživati u kasnojutarnjem koktelu. 


U samom središtu hrvatske obale nalazi se Podgora, mjesto za odmor samo za vas. Dobrodošli na ekološki besprijekorno čisti dio jadranskog mora, gdje sunce zalazi u stotinu boja, a jutra vas bude mirisima prirode.


Virtualnu šetnju hotelom Sirena pogledajte ovdje!

Podgora je turistička i prirodna oaza ladanjskih snova. Vaša očekivanja ispunit će bogatim okusima mora, toplim dodirima sunca i mirisima bujne mediteranske vegetacije. 

Što god očekivali od godišnjeg odmora, Podgora je pravi izbor.
Ovdje je sve blizu, na dodir ruke i oka. Podgora je mjesto za potpuno opuštanje, uz jutarnje ukusne zalogaje, cjelodnevna kupanja u moru bistrom poput kapi najčišće izvorske vode.