PodržimoNaše

Ljeto u Istarskim Toplicama!!! 6 dana/5 noćenja sa Punim Pansionom + bezalkoholno piće,korištenje bazena,sauna...sve za 2 OSOBE i za samo 2399kn! Iskoristivost kupona do čak 16.08.2015.!

67 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Amex, Diners, te MasterCard i Maestro Zagrebačke banke od 6-12 rata!!! Uživajte uz unutarnji bazen wellness centra, termalni ili vanjski termomineralni bazen, jutarnju gimnastiku, besplatan parking, wi-fi...Dijete do 5 g. GRATIS!

Istarske toplice smještene su u sjeverozapadnom dijelu Istre, 35 km od Poreča, 10 km od Buzeta!  Iznad samog Lječilišta uzdiže se 85 metara visoka nadaleko poznata stjena Gorostas, ispod koje se nalazi izvor ljekovite vode Sv. Stjepan! 

Ponuda uključuje: 6 dana (5 noći) za 2 osobe u Istarskim Toplicama.


Cijena uključuje: 

5x puni pansion + konzumacija bezalkoholnih pića (uz doručak, ručak i večeru u restoranu), 

boravak u standard sobama, 

jutarnja gimnastika pod stručnim vodstvom fizioterapeuta u 9:00, 

neograničeno korištenje unutarnjeg bazena Wellness centra, 

vanjski termomineralni bazen, 

korištenje unutarnjeg termalnog bazena (30 min. dnevno), 

neograničen ulaz u svijet sauna, 

wi fi Internet u zajedničkim prostorijama, 

besplatni parking. 


Cijena ne uključuje: 

na recepciji se naplaćuje - boravišna pristojba,  osiguranje, jednokratna prijava; dodatna noć: 230 HRK / po osobi.

Telefon za informacije: 052 603 410 ili 052 603 411.

Rok iskoristivosti kupona je do 16.08.2015.

Crno Jaje preporuča prije kupnje kupona provjera slobodnih termina s Partnerom. Nakon kupnje kupona potrebna je najava dolaska i rezervacija putem e-maila: info@istarske-toplice.hr, uz KOD kupona po primitku.

‘Mirna’  odgovara standardu 3 zvjezdice, sobe su opremljene centralnim grijanjem, rashladnim uređajima, telefonom i SAT TV-om, bežični Internet dostupan je u prostoru recepcije i aperitiv bara.

Ljekovite vode poznate su po visoko sumpornoj optimalno radioaktivnoj i toploj vodi punoj minerala (13 vrsta) za koju je znanstveno i u praksi dokazano da pospješuje liječenje kroničnih reumatskih bolesti, dermatoloških bolesti, bolesti gornjih dišnih puteva, ginekoloških bolesti i post operativnu rehabilitaciju.

Takva prirodna ljekovitost vode izdvaja Istarske toplice od ostalih europskih termalnih izvora i svrstava ih na treće mjesto u Europi po kvaliteti vode i ljekovitosti. 

Izvor se koristio još u antičko doba. U njegovoj blizini pronađeni su natpisi u kamenu, stari rimski novac i nakit.

Prvi pisani dokumenti potječu iz 1650. godine, kada biskup Tomassini opisuje: 

“U motovunskim šumama izvire topla voda sa sumporom, čiji se potok ulijeva u rijeku Mirnu. Seljaci se peru u toj vodi i time liječe reumatizam i razne bolesti kože.”

Prva analiza vode napravljena je već 1858. godine, a rezultati ispitivanja jednaki su današnjima. U to su vrijeme Toplice bile poznate pod imenom «Terme Santo Stefano» te su u stručnim i znanstvenim krugovima preporučane kao jedna od boljih voda u Austro-Ugarskoj Monarhiji.