PodržimoNaše

Odmor u Podgori!!! 3 dana/2 noćenja u Hotelu Mediteran*** na bazi Polupansiona za 2 osobe, uz korištenje zatvorenog bazena,boca vina...već od 1249kn! U Opciji obiteljski odmor do 2 djece u cijeni!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Započnite svoje ljeto u Podgori u novoobnovljenom hotelu Mediteran***+! Uživajte u dvokrevetnoj ili superior obiteljskoj sobi s pogledom na more i opustite se uz bocu vina, 1h fitnessa dnevno, 30 min saune i 15min whirpoola...

Izaberite između 3 ponude:


Ponuda 1: 

Romantični vikend za dvoje u hotelu Mediteran uključuje: 

3 dana uz 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi pogled more sa uslugom polupansiona (doručak i večera) + korištenje zatvorenog grijanog bazena hotela Minerva 130 m2, sa dječjim dijelom + fitness 1 h dnevno (u susjednom hotelu Minerva) + whirlpool 15 minuta dnevno (u susjednom hotelu Minerva + sauna 30 minuta dnevno (u susjednom hotelu Minerva) + boca vina u sobi, sve za 2 osobe.

Dodatna noć po osobi za polupansion iznosi 340,00 kn i plaća se na licu mjesta (ne uključuje ostale pogodnosti iz paketa).


Ponuda 2: 

Obiteljski odmor za dvoje u hotelu Mediteran uključuje: 

3 dana uz 2 noćenja u Superior obiteljskoj sobi pogled more sa uslugom polupansiona (doručak i večera) + korištenje zatvorenog grijanog bazena hotela Minerva 130 m2, sa dječjim dijelom + kantica za pijesak na poklon za djecu, sve za 2 odrasle osobe i jedno ili dvoje dijece do 15,99 godina. 

Dodatna noć za odraslu osobu na bazi polupansiona iznosi 470,00 kn i plaća se na licu mjesta (ne uključuje ostale pogodnosti iz paketa).


Ponuda 3: 

Obiteljski odmor za dvoje u hotelu Mediteran uključuje: 

6 dana uz 5 noćenja u Superior obiteljskoj sobi pogled more sa uslugom polupansiona (doručak i večera) + korištenje zatvorenog grijanog bazena hotela Minerva 130 m2, sa dječjim dijelom + kantica za pijesak na poklon za djecu, sve za 2 odrasle osobe i jedno ili dvoje dijece do 15,99 godina. 

Dodatna noć za odraslu osobu na bazi polupansiona iznosi 470,00 kn i plaća se na licu mjesta (ne uključuje ostale pogodnosti iz paketa).

Dijete do 15,99 godina je GRATIS!

Za ovu ponudu broj soba je ograničen, te se prodaja vrši sukladno raspoloživosti kapaciteta.

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail sales@hotelipodgora.hr ili telefon 021 601 745 radnim danom do 16h uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 7 dana prije dolaska.

  

PODGORA se smjestila u samom srcu Dalmacije na jednoj od najljepših obala s najbistrijim morem na svijetu, a podno planine Biokovo. Sa svojom blagom mediteranskom klimom, zlatnim plažama i gostoprimstvom stanovnika, Podgora je pravi izbor za cjelogodišnje uživanje u koji ćete se uvijek s zadovoljstvom vraćati.

Hotel Mediteran je hotel paviljonskog tipa obnovljen 2015. godine, a nalazi se na samoj plaži uz šetnicu koja ga povezuje sa centrom mjesta, barovima i restoranima. Sobe su u potpunosti obnovljene sa unutrašnjim uređenjem na razini 4*.

Dvokrevetna soba (pogled more)

- soba 19,01m2+ balkon 4,62m2

- pogled more

- maksimum 2 osobe

- standardni sadržaj sobe:

Bračni krevet 180*200cm, tuš, WC, mini bar, radni stol, telefon, LCD satelitsku televiziju 32", klima uređaj, sušilo za kosu, sef, centralno grijanje, Wi - Fi internet uključen u cijenu smještaja

- sef ima unutrašnju utičnicu za punjenje laptopa, mobitela i sl. unutar sefa


Superior obiteljska soba (pogled more)

Dvije spojene standardne sobe sa pogledom na more unutrašnjim vratima