Odmor u Podgori!!! 5 ili 7 noćenja u Hotelu Mediteran na bazi Polupansiona za 2 osobe, uz bogati buffet doručak i večeru sa show cookingom..već od 3859kn! U obiteljskoj sobi djeca do 16,99 god.GRATIS!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Započnite ljeto u Podgori u novoobnovljenom hotelu Mediteran***+! Uživajte u dvokrevetnoj standard ili obiteljskoj sobi s pogledom na more i opustite se uz 10% popusta na usluge wellnessa ili izlet po izboru...Kupon od 01.07. do 17.07.15.!

Izaberite između 4 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 

6 dana uz 5 noćenja u dvokrevetnoj standardnoj sobi s pogledom na more i balkonom, sa uslugom polupansiona (bogati buffet doručak i večera sa show cookingom) + 10 % popusta na usluge wellnessa u susjednom hotelu Minerva (masaže, ulaz na bazen, fitness, sauna i solarij), sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 

6 dana uz 5 noćenja u obiteljskoj sobi s pogledom na more i balkonom, sa uslugom polupansiona (bogati buffet doručak i večera sa show cookingom) + 10 % popusta na jedan izlet po izboru koji se može kupiti na "Hospitality desku" hotela, sve za 2 odrasle osobe i jedno ili dvoje djece do 16,99 godina. 

Ponuda 3 uključuje: 

8 dana uz 7 noćenja u dvokrevetnoj standardnoj sobi s pogledom na more i balkonom, sa uslugom polupansiona (bogati buffet doručak i večera sa show cookingom) + 10 % popusta na usluge wellnessa u susjednom hotelu Minerva (masaže, ulaz na bazen, fitness, sauna i solarij), sve za 2 osobe.

Ponuda 4 uključuje:

 8 dana uz 7 noćenja u obiteljskoj sobi s pogledom na more i balkonom, sa uslugom polupansiona (bogati buffet doručak i večera sa show cookingom) + 10 % popusta na jedan izlet po izboru koji se može kupiti na "Hospitality desku" hotela, sve za 2 odrasle osobe i jedno ili dvoje djece do 16,99 godina. 

Dvoje djece do 16,99 godina su GRATIS! (u obiteljskoj sobi)

Za ovu ponudu broj soba je ograničen, te se prodaja vrši sukladno raspoloživosti kapaciteta.

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail sales@hotelipodgora.hr ili telefon 021 601 745 radnim danom do 16h uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 7 dana prije dolaska.

  

PODGORA se smjestila u samom srcu Dalmacije na jednoj od najljepših obala s najbistrijim morem na svijetu, a podno planine Biokovo. Sa svojom blagom mediteranskom klimom, zlatnim plažama i gostoprimstvom stanovnika, Podgora je pravi izbor za cjelogodišnje uživanje u koji ćete se uvijek s zadovoljstvom vraćati.

Hotel Mediteran je hotel paviljonskog tipa obnovljen 2015. godine, a nalazi se na samoj plaži uz šetnicu koja ga povezuje sa centrom mjesta, barovima i restoranima. Sobe su u potpunosti obnovljene sa unutrašnjim uređenjem na razini 4*.

Dvokrevetna standard soba (pogled more)

- soba 19,01m2+ balkon 4,62m2

- pogled more

- maksimum 2 osobe

- standardni sadržaj sobe:

Bračni krevet 180*200cm, tuš, WC, mini bar, radni stol, telefon, LCD satelitsku televiziju 32", klima uređaj, sušilo za kosu, sef, centralno grijanje, Wi - Fi internet uključen u cijenu smještaja

- sef ima unutrašnju utičnicu za punjenje laptopa, mobitela i sl. unutar sefa

- mogućnost jednokrevetnog korištenja 

Obiteljska soba, pogled more

- soba 28,46m2 + 2 balkona po 4,06m2

- pogled more

- maksimum 2 odraslih i 2 djece

- dvije odvojene spavaonice, kupaonica sa tušem, te zasebni WC

- standardni sadržaj sobe: bračni krevet 180 x 200 cm u sobi za roditelje i dva odvojena 90 x 200 cm u sobi za djecu, mini bar, radni stol, telefon, LCD satelitsku televiziju 32"(u svakoj sobi), klima uređaj, sušilo za kosu, sef, centralno grijanje, Wi - Fi internet uključen u cijenu smještaja