PodržimoNaše

[ZAOSTROG] Ljetni odmor za Vašeg mališana!!! Neka ovo ljeto bude ljeto za pamćenje Vašem djetetu u Međunarodnom ljetnom dječjem kampu Eklata uz paket aranžman od 8 dana za 1 dijete i samo 1299kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti isključivo za aranžman od 22.-29.08.'15.! Za kamp se mogu prijaviti djeca 8-16 godina! Boravišna pristojba je uključena u cijenu!

Ponuda uključuje: paket aranžman u trajanju od 8 dana/7 noćenja za 1 dijete. 


Kupon se može iskoristiti isključivo za aranžman od 22.-29.08.15. 

  

Paket aranžman uključuje (sve za 1 dijete):

smještaj u više krevetne sobe na bazi punog pansiona, 

školu jezika ili kreativni kamp ili sportski kamp, 

ulazno i završno testiranje, 

literaturu, 

pomagala, 

rekvizite i diplomu, 

edukativne aktivnosti, 

programsku zabavu, 

sportsku rekreaciju. 


Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

 

Za kamp se mogu prijaviti djeca od 8 do 16 godina.

  

Za korištenje navedenog kupona kupac se dogovara s korisničkim servisom putničke agencije Eklata na broju telefona 021 544 232.

 

      Boravak u kampu zamišljen je kao spoj odmora i edukacije, sporta i rekreacije, prijateljstva i zabave. Dok polaznici ljetuju i bezbrižno uživaju u plavetnilu Jadrana imaju mogućnost nešto i naučiti. Odabravši jedan od jedan od edukativnih programa i trećinu dana već su ispunili, dok ostatak dana i noći tek slijedi. Programi koje nudimo su: ŠKOLA JEZIKA, KREATIVNI KAMP, SPORTSKI KAMP i ADVENTURE CAMP 

       Polaznici odabiru jedan od ponuđenih programa. Prijepodne se realiziraju edukativni programi. Poslijepodne se odmora, kupa, igraju maštovite igre uz glazbu i zabavu na plaži.

Svim polaznicima kampa na raspolaganju su, potpuno besplatno, su svi sadržaji Eklatinog centra za mlade uključujući i one najtraženije - kajaci, kanui, gondole, bicikle, role, stolni tenis,...Predvečerje je rezervirano za sportska i zabavna natjecanja. 

    Nakon večere – spektakl. Uključuju se reflektori, zvučnici i ostala oprema. Počinje disco „ludnica“. Dobra mjuza, svjetla pozornice, ples, blještavilo i hrpa iznenađenja.

     King & Queen, Music Quizz, Fantasy night, Indijanska noć, izbor simpatičnosti... noćno kupanje!

     U radnom dijelu programa Campa Eklata polaznici se odlučuju za samo jedan od ponuđenih programa. Organizator pridržava pravo zamjene odabranog edukativnog programa alternativnim ukoliko se za odabrani program ne prijavi dovoljan broj polaznika.


     Ljetni kampovi već odavno postali su sastavni dio života djece i mladih te svojevrsni kulturni i sociološki fenomen. Agencija Eklata specijalizirana za putovanja i programe djece i mladih, odavno se uključila u takva kretanja te proteklih deset godina na Jadranskoj obali organizirala niz međunarodnih ljetnih kampova pod zajedničkim imenom Camp Eklata.


Programi:


A) ŠKOLA JEZIKA:

(A1) engleski,

(A2) njemački,

(A3) talijanski,

(A4) hrvatski,


B) KREATIVNI KAMP

(B1) Art grupa - slikarstvo, modelarstvo, izrada nakita, suveniri, scenografija...

(B2) Glazbeno-plesni studio - škola plesa, scenska koreografija,

(B3) Filmski studio - scenarij, gluma, kamera, montaža, film i fotografija - (samo u 4. 5. i 6. terminu)

(B4) Robinzoni - život s prirodom, morem, vjetrom, zvijezdama, ekologija... - (samo u 4. 5. i 6. terminu)

C) SPORTSKI KAMP - nogomet, rukomet, odbojka, košarka, vaterpolo, plivanje, trčanje...


ADVENTURE CAMP - namijenjen polaznicima koji vole aktivno ljetovanje: Kayaking & snorkeling, streličarstvo, biciklizam, rolanje,...Agencija zadržava pravo selekcije polaznika po zaprimljenoj prijavi. Termini i cijene kao za program Camp Eklata uz doplatu od 300 KN 

    Organizator pridržava pravo zamjene odabranog edukativnog programa alternativnim ukoliko se za odabrani program ne prijavi dovoljan broj polaznika.

    Polaznici odabiru jedan od ponuđenih programa. Prijepodne se realiziraju edukativni programi. Poslijepodne se odmora, kupa, igraju maštovite igre uz glazbu i zabavu na plaži. Svim polaznicima kampa na raspolaganju su, potpuno besplatno, su  svi sadržaji Eklatinog centra za mlade uključujući i one najtraženije - kajaci, kanui, gondole, bicikle, role, stolni tenis,...Predvečerje je rezervirano za sportska i zabavna natjecanja. Nakon večere – spektakl. Uključuju se reflektori, zvučnici i ostala oprema. Počinje disco „ludnica“. Dobra mjuza, svjetla pozornice, ples, blještavilo i hrpa iznenađenja. King & Queen, Music Quizz, Fantasy night, Indijanska noć, izbor simpatičnosti... noćno kupanje!

     U svakom terminu organiziramo jednodnevni izlet do obližnjih turističkih destinacija - fakultativno.


Sigurnost

Za sigurnost djece i cjelodnevnu skrb za vrijeme boravka u kampu zaduženi su profesori, kreativni voditelji, sportski treneri, animatori i ostalo educirano i iskusno osoblje Campa Eklata. Za vrijeme transfera i boravka u hostelu djeca su osigurana kod osiguravajućeg društva. Njihovo zdravlje u nadležnosti je zdravstvenog osoblja ambulante u neposrednoj blizini Hostela Eklata.


Transfer

Transfer do Zaostroga i natrag nije sadržan u cijeni i dodatno se plaća. U slučaju nedovoljnog interesa organizirani transfer se može otkazati. U tom se slučaju putnici upućuju na alternativu – najbliže mjesta polaska prema ponudi organizatora ili redovne autobusne linije (bez posebnog pratitelja) ili individualni transfer. Obavijest o organiziranom transferu putnik će dobiti najkasnije 5 dana prije početka konzumacije rezervacije. Djecu koju roditelji dovoze samostalno preuzimamo na recepciji hostela Eklata u Zaostrogu.