PodržimoNaše

Last minute mršavljenje!!! Uz Crno Jaje i Tajnu ljepote iz Zagreba garantirano smršavite uz pomoć 9 tretmana i čak 88% popusta! Kupon je moguće iskoristiti do 31.08.'15.!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pripremite se za ljeto uz 9 tretmana Salona za oblikovanje tijela i mršavljenje Tajna ljepote uz tretmane: Lipo lasera, Body formera i Body wrappinga. GRATIS tretman hexapolarne radiofrekvencije za zatezanje i elasticitet lica!

Ponuda uključuje: TAJNA LJEPOTE, Zagreb - 9 tretmana last minute mršavljenja.


Cijena uključuje: 

3 tretmana Lipo lasera (40 minuta), 

3 Body formera (30 minuta), 

3 Body wrappinga (30 minuta).


GRATIS: pripremite lice za ljetne vrućine, zategnite ga i vratite mu elasticitet uz tretman hexapolarne radiofrekvencije.

Paket uključuje 9 tretmana kroz 3 dolazaka.

Po primitku kupona, obavezna prethodna rezervacija termina na telefon: 01/889-7447, uz KOD kupona.


LIPOLASER  je tretman najnovije tehnologije, kojim se topi masno tkivo i celulit uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake, a preporučuje ga slavni dr. Oz!

Koristi najbrži, najjednostavniji i najsigurniji način smanjivanja masnih naslaga, ali bez nuspojava na druga tkiva. Uklanja samo masne stanice, ali ne i „vodu“ u našem tijelu. Uvidjet ćete i osjetiti savršen učinak u oblikovanju tijela u kratkom vremenu.


Funkcije:

gubitak težine i oblikovanje,

pomlađivanje kože i njega.

Sigurnost: ne invazivni hladni laser, bez nuspojava.

Brzina: samo jednim tretmanom, obujam tijela može se smanjiti.

Može se primijeniti na bilo koji dio tijela bez ograničenja.


BODY FORMER je aparat koji niskofrekventnih strujama djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikrocirkulaciju i otklanja narančinu koru.


Body Wrapping

U anticelulitnim tretmanima i programu mršavljenja obavezno koristimo visokoefikasnu metodu oblikovanja tijela "Body Wrapping“. Već nakon prvog tretmana dolazi do pokretanja i postepenog topljenja masnih naslaga na tijelu. Rezultati su vidljivi i mjerljivi.

Obim ugroženih zona se znatno smanjuje, koža postaje glatka i zategnuta. Zone koje vrlo uspješno tretiramo su trbuh, bokovi, butine i stražnjica. Za najbolje rezultate ovu metodu uvijek radimo u kombinaciji s termo dekom.

Kada se uz Body Wrapping radi i Vibracijski trening, rezultati smanjenja masnog tkiva se multipliciraju. Stoga uvijek preporučujemo kompletni program mršavljenja za najučinkovitije rezultate.