SUPER PONUDA!!! Do savršene linije uz garantirani gubitak do 20 cm, uz 85% popusta s nevjerovatnih 80 vrhunskih tretmana!

110 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sve što je potrebno za uspješan gubitak kilograma: savjetovanje o prehrani, individualni trening u kupoli pod posebnom temperaturom, anticelulitne masaže, infracrvena sauna, ozonske kupke i ultrazvuk!

Višak kilograma je puno više od estetskog problema. Uz debljinu dolaze i razne kronične bolesti,a mršavljenje je prvi korak prema zdravlju.

Nova forma J Lo ima poseban program koji će Vam osigurati gubitak viška centimetara, kilograma i celulita uz nevjerojatnih 85% popusta!

Uz individualne programe te savjetovanje o prehrani garantiramo Vam gubitak 20 cm!

Kupola zagrijana na određenu temperaturu

Aktivnom vježbom u termo aktivnim uvjetima znatno se ubrzava metabolizam. Obzirom da je tijelo u tim uvjetima izloženo fizičkoj aktivnosti dolazi do još jačeg i značajnijeg eliminiranja masnih naslaga. Vježbom također podižete i učvršćujete opuštenu mišičnu strukturu te pojačavate izličivanje serotonina što rezultira boljim raspoloženjem i optimističnijim pogledom na svijet.

Infracrvena sauna

Terapija infa-crvenim zrakama oslobađaju otrovne tvari iz tjela i izgaraju masnoću. Zato ima vrlo pozitivan učinak u mršavjenju i oblikovanju tijela. Terapija infra-crvenim zrakama djueluje i na celulit koji se nakuplja ispod kože.

Ozonska kupka tj. terapija aktivnim kisikom

Ozonske kupke kombiniraju se sa toplinom. Toplina širi pore na koži i krvne žile što za posljedicu ima olakšani prijenos aktivnog kisika u naš organizam koji osim estetskih učinaka ima i brojne terapeutske: baktericidno djelovanje, poboljšava cirkulaciju, suzbija upale i čireve, pročišćava krv i limfu, smiruje živce...itd.

Ultrazvuk

Ultrazvuk i primjena ultrazvuka je jedna od terapija otklanjanja celulita. Sam ultrazvuk djeluje na način da titranjem uzrokuje kompresiju i dilataciju tkiva, koji djeluju kao masaža. Posljedica je povećana propusnost staničnih membrana, a time i bolja opskrba stanica kisikom i hranjivim tvarima, te bolje oslobađanje štetnih, otpadnih tvari iz organizma.

Anticelulitna ručna masaža

Utječe na poboljšanje psihofizičkog zdravlja, pospješuje protok kisika u tkivo, otklanja otpadne tvari i celulit.

Savjetovanje o prehrani

Savjeti našeg nutricionista te izrada individualnih menija prilagođenih Vašem načinu života omogućit će Vam, ne samo skidanje suvišnih kilograma već i zadržavanje zdravih prehrambenih navika.